Välkommen till Heimdall Industrigolv

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Välkommen till Heimdall Industrigolv"

Transkript

1

2 Välkommen till Heimdall Industrigolv Om företaget Heimdall Industrigolv öppnade 2003 i Gävle och har sedan dess levererat polerad betong, massagolv, flytspackling och slipning i olika miljöer och infrastrukturer åt små, medelstora och stora företag och organisationer över hela landet. Företaget har idag vuxit ordentligt och har kontor på tre orter i landet Stockholm, Gävle och Ljusdal. Ett av våra mål är att växa ännu mer på ett ansvarsfullt sätt i takt med efterfrågan. Idag drivs företaget av Erik Hasselberg och Göran Anshagen. Namnet är taget från Asaguden Heimdall, vars namn tolkas till Världens glans. En av Heimdalls uppgifter var att vaka över regnbågsbron Bifrost på uppdrag av Oden. Detta gjorde han med kunnighet, öppenhet och samarbete. Detta har vi som ledord i vår verksamhet. Att tillsammans med Dig som kund skapa en ekonomisk och teknisk lösning med en livslängd som varar i generationer. Vår affärsidé Vår affärsidé är att erhålla en bred arsenal av golvlösningar som kan användas i många olika miljöer men med fokus på industriprojekt. Vårt utbud ska vara brett för att kunna möta många olika behov. Det gör oss till en bra golventreprenör eftersom vi jobba med flera moment i samma projekt. Alla använder våra golv och oavsett om det är på jobbet, i omklädningsrummet, industrin, i trapphuset, på offentliga platser eller som designgolv i hemmet så kan Heimdall Industrigolv ha varit inblandade. Vi vill vara en av marknadens mest flexibla, lösningsorienterade och allsidiga golvläggare och det ger oss konkurrensfördelar. Våra affärsprinciper Heimdall Industrigolvs kunder och övriga intressenter ska se Heimdall som ett företag som alltid lever upp till sina åtaganden. För att uppnå långsiktiga relationer krävs att vi samarbetar med kunden och att vi alltid uppfyller ingångna avtal. Vi tar fullt ansvar för att våra arbeten blir genomförda. Heimdall Industrigolv följer SSG:s standardiseringar gällande tekniska faktorer och rekommendationer för processindustri. Vi är medlemmar i bransch- och arbetsgivarorganisationen Sveriges byggindustrier (BI). Det innebär att vi åtar oss följande: Samhällsbyggnadssektorns etiska regler: Reglerna rör bland annat sund konkurrens, tydliga avtal, god affärssed och motverkande av samarbete med oseriösa aktörer. ID06: Heimdall är anslutna till ID06 som syftar till att stärka den sunda konkurrensen samt försvåra svartarbete och ekonomisk brottslighet.

3 Våra produkter och tjänster HTC Superfloor Massagolv Flytspackling Betongslipning Sten och marmor Terazzoslipning Golvavjämning Golvsanering Asbestsanering BI:s stadgar och uppförandekoder: BI:s stadgar reviderades och antogs vid 2007 års byggstämma. Heimdall åtar sig att bland annat att agera för sund konkurrens vid anbud, upphandling och inköp, föra korrekt redovisning av ekonomiska transakioner och motverka otillbörlig påverkan, mutor eller prissamverkan. BI:s kollektivavtal: Vi följer BI:s kollektivavtal om löner och allmänna anställningsvillor. Utöver detta strävar Heimdall efter att vara ett företag våra intressenter kan lita på. Vi har därför erhållit AA- diplom för högsta kreditvärdighet.

4 HTC Superfloor I tusentals år har människor arbetat med betong och betong är idag ett av världens vanligaste byggmaterial. HTC Superfloor är ett revolutionerande golvkoncept med en teknik som gör betongen mer hållbar och slitstark. HTC Superfloor är ett varumärkesskyddat koncept som i korthet innebär en specifik slipprocess för förädling och polering av betonggolv. När Heimdall Industrigolv slipar HTC Superfloor, ett av marknadens mest hållbara och tåliga golv, använder vi slipmaskiner från HTC Floorsystems som med sina diamantverktyg slipar och polerar betonggolvet. HTC Superfloor är miljövänligt och bra för din ekonomi. Golvet har en oslagbar hållbarhet och är dessutom lättstädat med HTC:s Twister och det enda som behövs är att tillsätta vatten. Med HTC:s maskiner kan vi på Heimdall Industrigolv få fram ett betonggolv med en helt slät yta som är både funktionell, hållbar och estetiskt tilltalande. Förutom att HTC Superfloor är marknadens mest miljövänliga och slitstarka industrigolv fungerar golvet dessutom utmärkt som designgolv. HTC Superfloor kommer i fyra olika varianter för att passa allas smak och behov. De fyra koncepten heter Platinum, Gold, Silver och Bronze och de har alla sina egna unika egenskaper. HTC Superfloor Platinum är det koncept vi rekommenderar varmast eftersom det ger golvet de bästa egenskaperna. Valfriheten gör att detta polerade betonggolv passar såväl i en moderiktig butik eller ett trendigt hem.

5 Massagolv Det finns många fördelar med ett fogfritt massagolv. Det är hygieniskt, lättstädat och extremt tåligt både när det gäller kemikaliespill och fysisk belastning. Ytterligare en fördel är att golvet kan göras självutjämnande, det vill säga att det flyter ut vid läggningen och ger ett jämnt, slätt och snyggt resultat. Appliceringen av ett fogfritt golv sker snabbt, det tar bara någon eller några dagar innan golvet kan användas. Fogfria golv kan installeras på betong, asfalt, trä och metall. Produktgruppen har också en stor variation i både egenskaper och funktion med bland annat möjlighet att skräddarsy halkskydd. Detta innebär att fogfria golv kan användas i många skiftande miljöer med olika krav på både funktion och estetik. Epoxibeläggning är vårt vanligaste massagolv. Anledningen till att epoxibeläggningens popularitet är att produktgruppen har en stor variation i både egenskaper och funktion. Golvet kan exempelvis göras slät och blank eller matt med halkskydd och kan anpassas för renrum, dessutom finns möjligheten att färga beläggningen utan att beläggningens rent mekaniska egenskaper förändras. Utöver detta genomför vi polyuretanbeläggning som vi rekommenderar i parkeringshus där ytan slits hårt av kemikalier och dubbdäck i vintertid. Vi arbetar dessutom med akrylbeläggning som lämpar sig för projekt där det måste gå snabbt. Efter akrylplastens applicering behöver ytan endast vila i två timmar innan den kan användas.

6 Golvlösningar Flytspackling Flytspackling är ett av våra vanligaste uppdrag eftersom det avjämnar, förstärker eller skapar lutande golv i ett stort antal miljöer av skiftande art. Oavsett om det rör sig om en industrilokal, badrum, kök, entrérum eller hall kan det finnas behov av flytspackling innan man täcker den befintliga ytan med lämplig beläggning. Flytspackel är i sig ingen slityta utan måste beläggas med till exempel klinker, granitkeramik, trägolv eller plastmatta. När man flytspacklar måste hänsyn tas till underlag, temperatur, torktider, drag från exempelvis avlopp och rör och täckning vid dörröppningar innan spacklingen genomförs. En betongyta måste vara fri från olja och kemikalier innan den primas med lämplig fästprimer och måste i många fall slipas för att bli fri från orenheter och smuts. Slipning med HTC Superprep Slipning är den bästa metoden för golvavjämning och golvrenovering. Med slipning kan du ta bort en gammal golvbeläggning, ytavjämna den underliggande betongen och samtidigt skapa en perfekt yta för vidare behandling av ditt golv allt i ett moment! Att slipa golv är inget nytt. Få känner dock till att utvecklingen av slipmaskiner och diamantverktyg de senaste 20 åren gjort att man idag sparar tid och pengar på att använda slipmaskiner vid golvavjämning och golvrenovering. Vi använder oss av ett koncept som heter HTC Superprep. Enkeltheten, miljövänligheten, den låga materialåtgången och kostnadseffektiviteten är fördelarna. Idag slipar vi på Heimdall Industrigolv betong, terazzo, sten, marmor och astfalt. Läs mer om detta under infrastruktur.

7 Infrastruktur Broar Parkeringshus Asfaltsvägar Betongvägar Tack vare nya moderna slipmaskiner kan Heimdall skapa en perfekt yta både för beläggningar och ytskikt. Att stänga broar är påfrestande för samhället och det är viktigt att arbetet går snabbt och effektivt. Bland fördelarna med slipning finns snabbheten och skonsamheten mot konstruktionen, till skillnad mot exempelvis fräsmaskiner. Även asfalt kan slipas för avjämning av ytan. Minskat buller, lägre rullmotstånd, minskad partikelemission, en ljusare vägbana är bara några av fördelarna med att slipa asfalten istället för att lägga ny. Minskat krångel och processen är långt snabbare och mer miljövänlig! På vintern kommer det in mängder med snö och is som medför salter och föroreningar. Bilar läcker kemikalier och dubbdäck river ytan. Är betongen oskyddad är det en tidsfråga innan den börjar brytas ner. Att välja ett bra tätskikt är en förutsättning för att minimera skaderisken och få bättre ekonomi. Betongvägar kan med fördel slipas för att minska buller samt partiklar. En betongyta som är nygjuten blir hårdare efter slipning då det mjuka toppskiktet avlägsnas och ballasten exponeras i högre grad. Fördelarna är likartade med asfaltsslipning.

8

Välkommen till Heimdall Industrigolv

Välkommen till Heimdall Industrigolv Välkommen till Heimdall Industrigolv Heimdall Industrigolv bedriver golventreprenadverksamhet och genomför golvarbeten över hela Sverige. Vårt fokus ligger mot företagskunder och vi erbjuder ett produktutbud

Läs mer

HTC Diamond Cleaning System Tillsätt bara vatten

HTC Diamond Cleaning System Tillsätt bara vatten SE HTC Diamond Cleaning System Tillsätt bara vatten www.htc-twister.com www.htc-twister.com HTC introducerar ett revolutionerande sätt att rengöra golv DCS Diamond Cleaning System är ett nytt sätt att

Läs mer

Måla golv Arbetsråd för Studio, Entré och Hangar Golvfärg.

Måla golv Arbetsråd för Studio, Entré och Hangar Golvfärg. Måla golv Arbetsråd för Studio, Entré och Hangar Golvfärg. 2 Alcros färger ger slitstarka golv. Studio Golvfärg är en vattenburen golvfärg för målning av trä- och parkettgolv inomhus. Färgen är lämplig

Läs mer

SLIPGUIDE FÖR GOLV- LÖSNINGAR

SLIPGUIDE FÖR GOLV- LÖSNINGAR SLIPGUIDE FÖR GOLV- LÖSNINGAR 2019 v.1 HTC SUPERFLOOR Platinum Guld Silver Brons Syftet med det första slipsteget är att skapa en så jämn yta som möjligt. Det är grunden till ett bra slutresultat. Övriga

Läs mer

Kärleken till ett golv

Kärleken till ett golv Kärleken till ett golv Kärleken till ett golv Visst kan man bli förälskad i vackra ting. I synnerhet om de består i all oändlighet och bara blir vackrare med åren. Ett trägolv är ett levande material som

Läs mer

VÅRD & OMSORG HYGIENSKA & SLITSTARKA GOLVLÖSNINGAR

VÅRD & OMSORG HYGIENSKA & SLITSTARKA GOLVLÖSNINGAR VÅRD & OMSORG HYGIENSKA & SLITSTARKA GOLVLÖSNINGAR Säkerheten går alltid i första hand Vi har golv anpassade till alla rum på sjukhus och vårdhem. Det är stor skillnad mellan golv och golv. Kulvert, akutmottagning,

Läs mer

Vad ska jag slipa? Slipmaskin Verktyg 1:val Verktyg 2:val Verktyg 3:val Steg 2 Steg 3 Steg 4 Steg 5 Steg 6 Steg 7

Vad ska jag slipa? Slipmaskin Verktyg 1:val Verktyg 2:val Verktyg 3:val Steg 2 Steg 3 Steg 4 Steg 5 Steg 6 Steg 7 2011 Vad ska jag slipa? Slipmaskin Verktyg 1:val Verktyg 2:val Verktyg 3:val Steg 2 Steg 3 Steg 4 Steg 5 Steg 6 Steg 7 Blanka betonggolv - 4 slipsteg 450/500/650/700/1000 Grön SCM Blå SCM Vit SCS RDC MAX

Läs mer

Arbetsråd inomhus, konsument. Hur gör man? Måla tak och väggar

Arbetsråd inomhus, konsument. Hur gör man? Måla tak och väggar Arbetsråd inomhus, konsument Hur gör man? Måla tak och väggar Så målar du tak och väggar 1. 4. 7. 11. 12. 5. 13. 8. 2. 9. 14. 3. 10. Har du bestämt dig för att måla om? Kul! Oavsett om du ska måla taket,

Läs mer

HTC Superfloor. It s brilliant! www.htc-sweden.com

HTC Superfloor. It s brilliant! www.htc-sweden.com HTC Superfloor It s brilliant! Ta fram styrkan i ditt golv! Betonggolv förtjänar mer än att bara trampas på. Med ett kommer du märka fördelarna med att ha betong som en exponerad golvyta. Ett grått, smutsigt

Läs mer

Scan Combifloor polerad betong

Scan Combifloor polerad betong Scan Combifloor polerad betong Scan Combifloor: Version Standard i 4 slipsteg Slipa betongytan med RoundOn Grön tills du har tagit bort det översta lagret på betongen och fått fram så mycket synlig sten

Läs mer

HTC Sweden AB. HTC Akademien 2010 - vårens datum! Servicekampanj 5% extra på diamantverktyg. HTC:s slipprocesser Grundrekommendationer i ny form

HTC Sweden AB. HTC Akademien 2010 - vårens datum! Servicekampanj 5% extra på diamantverktyg. HTC:s slipprocesser Grundrekommendationer i ny form HTC Sweden AB # Januari - 2010 HTC Akademien 2010 - vårens datum! sid 2-3 Servicekampanj 5% extra på diamantverktyg sid 4 HTC:s slipprocesser Grundrekommendationer i ny form sid 6-7 Nordbygg 2010 Stockholmsmässan,

Läs mer

HTC Superfloor. It s brilliant! www.htc-floorsystems.com

HTC Superfloor. It s brilliant! www.htc-floorsystems.com SE HTC Superfloor It s brilliant! HTC Superfloor Ta fram styrkan i ditt golv! Betonggolv förtjänar mer än att bara trampas på. Med ett HTC Superfloor kommer du märka fördelarna med att ha betong som en

Läs mer

ZAR Oljebaserad Träbets

ZAR Oljebaserad Träbets Produktbeskrivning ZAR Oljebaserad Träbets är en oljebaserad bets som tillför trä en skyddande och enhetligt betston. ZAR Oljebaserad Träbets appliceras enkelt med en ren tygtrasa och kan användas på all

Läs mer

Modern Betong. Fogfria golvlösningar. Hållbara och dekorativa golv i polyuretan, epoxi och Ucrete

Modern Betong. Fogfria golvlösningar. Hållbara och dekorativa golv i polyuretan, epoxi och Ucrete Modern Betong Fogfria golvlösningar Hållbara och dekorativa golv i polyuretan, epoxi och Ucrete Polyuretan Den mest övertygande egenskapen hos polyuretan är dess förmåga att tillmötesgå olika krav genom

Läs mer

UNDERHÅLLSHANDBOK BOSTÄDER OCH KOMMERSIELLA LOKALER. AB Gustaf Kähr Box 805 382 28 Nybro Tel 0481-460 00 Fax 0481-178 31 info@kahrs.se www.kahrs.

UNDERHÅLLSHANDBOK BOSTÄDER OCH KOMMERSIELLA LOKALER. AB Gustaf Kähr Box 805 382 28 Nybro Tel 0481-460 00 Fax 0481-178 31 info@kahrs.se www.kahrs. 2014-10 SE UNDERHÅLLSHANDBOK BOSTÄDER OCH KOMMERSIELLA LOKALER AB Gustaf Kähr Box 805 382 28 Nybro Tel 0481-460 00 Fax 0481-178 31 info@kahrs.se www.kahrs.se UNDERHÅLL AV KÄHRS TRÄGOLV 2 INNEHÅLL UNDERHÅLL

Läs mer

Stenskivor Sverige AB. www.stenskivor.se

Stenskivor Sverige AB. www.stenskivor.se Stenskivor Sverige AB www.stenskivor.se Stenskivor Sverige AB - www.stenskivor.se Showroom Stockholm Fågelviksvägen 9 6TR - 145 53 - Norsborg Stockholm Showroom Malmö Stenyxegatan 29-213 76 Malmö Telefon

Läs mer

Brokett- och svampmålning Arbetsråd för Sober Natur Täckfärg, Kashmir Täckfärg, Tålig Täckfärg, Tät Täckfärg och Brokett Dekorfärg

Brokett- och svampmålning Arbetsråd för Sober Natur Täckfärg, Kashmir Täckfärg, Tålig Täckfärg, Tät Täckfärg och Brokett Dekorfärg Brokett- och svampmålning Arbetsråd för Sober Natur Täckfärg, Kashmir Täckfärg, Tålig Täckfärg, Tät Täckfärg och Brokett Dekorfärg Svampmålning. Svampmålning är en gammaldags målningsteknik som användes

Läs mer

Installation av Värmefilm, värmefolie.

Installation av Värmefilm, värmefolie. Installation av Värmefilm, värmefolie. Till en början ska du se till att beställa rätt mängd material inför installationen. Se till att vara noggrann när du räknar, det kommer att löna sig i slutet. Fungera

Läs mer

CAPAROL VÅTRUMSSYSTEM 2013

CAPAROL VÅTRUMSSYSTEM 2013 CAPAROL VÅTRUMSSYSTEM 2013 11 Caparol Våtrumssystem Utförandeanvisning Klass VT & VA enligt Måleribranschens regler för våtrum 2013 Obs! detta är endast en utförandeanvisning. Måleribranschens fullständiga

Läs mer

SE 102-12. care. Badrum för livet

SE 102-12. care. Badrum för livet SE 102-12 care Badrum för livet Välj ett badrum som matchar dig. De flesta av oss vill givetvis bo hemma så länge som möjligt. Idag är vi också ofta piggare och friskare lite längre än förr. Det är nu

Läs mer

Vackra trägolv för användning i generationer

Vackra trägolv för användning i generationer Vackra trägolv för användning i generationer Omslagsbild: Furu massiv ljusgrå slät Ovan: Furu massiv obehandlad slät (samma utseende får du om du väljer klarvax) En av världens viktigaste och mest fantastiska

Läs mer

Skötsel och underhållsråd för vinylgolv

Skötsel och underhållsråd för vinylgolv Skötsel och underhållsråd för vinylgolv Installationsbehandling/ytskydd IdéCollections vinylgolv är slitstarka golv och kräver i regel ingen installationsbehandling. I utrymmen med hög belastning eller

Läs mer

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL INNEHÅLL Mjuklandning i ditt nya hem...3 Linköping gammal anrik stad som blir allt yngre...5 Stadsvillor punkthus med känsla av större villor...6 En frisk fläkt i Valla...7 Många smarta kvadrat med naturlig

Läs mer

Rengöringsanvisningar

Rengöringsanvisningar och skötsel av lackade och oljade Pergo-parkettgolv HÅLLBART ANVÄNDARVÄNLIGT EFFEKTIVT Varför? Genom att rengöra ditt golv på rätt sätt kan du garantera att ditt köp underhålls på bästa sätt. Produkterna

Läs mer

Livslång förvaring. Vår erfarenhet - din garanti

Livslång förvaring. Vår erfarenhet - din garanti Livslång förvaring. Vår erfarenhet - din garanti Ingen kan förvaring som vi. I över 65 år har vi utvecklat, tillverkat och levererat förvaringslösningar. Är det något vi kan så är det förvaring och den

Läs mer

TRÄTJÄRA NATURENS EGEN MÅLARFÄRG

TRÄTJÄRA NATURENS EGEN MÅLARFÄRG MÅLNINGS- GUIDE PIGMENTERAD TRÄTJÄRA LJUS TJÄROLJA TRÄTJÄRA NATURENS EGEN MÅLARFÄRG TJÄRLEK by HUNDRAÅRIG TJÄRLEKSHISTORIA FRÅN SKOGEN Från vikingaskepp till moderna villor och utemöbler. Trätjära är som

Läs mer

Modern Betong. Att skydda parkeringsdäck och garage! CONIDECK

Modern Betong. Att skydda parkeringsdäck och garage! CONIDECK Modern Betong Att skydda parkeringsdäck och garage! CONIDECK Innehåll 3 4 5-7 Att välja rätt lösning Specifiera riskerna Att skydda utsatta ytor - CONIDECK system 2 Att välja rätt lösning Parkeringshus

Läs mer

Monteringsanvisning för golvvärme. Värmekabel Värmematta Värmefoliematta Trä & Laminat

Monteringsanvisning för golvvärme. Värmekabel Värmematta Värmefoliematta Trä & Laminat Monteringsanvisning för golvvärme Värmekabel Värmematta Värmefoliematta Trä & Laminat Tack för att du valt våra golvvärmeprodukter. Du kommer att ha ett varmt och skönt golv i många år. Läs igenom denna

Läs mer

Frågeformulär om höft- och/eller ljumskproblem

Frågeformulär om höft- och/eller ljumskproblem Frågeformulär om höft- och/eller ljumskproblem Datum: CPR nr: Namn: VÄGLEDNING: Detta frågeformulär innehåller frågor om hur din höft och/eller ljumske fungerar. Du skall ange hur din höft och/eller ljumske

Läs mer

Fuktsäkra golvet med Floor Screedry

Fuktsäkra golvet med Floor Screedry Fuktsäkra golvet med Floor Screedry Innehållsförteckning Förord 3 Vad är fukt? 4 Floor Screedry Konceptet 5 Floor Screedry Produkten 6 Floor Screedry Användning 7 Floor Screedry Utplacering 8 Utbildning

Läs mer

DUSCHVÄGGSYSTEM 2011-2012. Badrum med känsla

DUSCHVÄGGSYSTEM 2011-2012. Badrum med känsla DUSCHVÄGGSYSTEM 2011-2012 Badrum med känsla BADRUM MED KÄNSLA 2 Med inspiration av den karga, svenska naturen med friskt, rent vatten har vi designat en modern badrumsserie med lugn, närvaro och oändlighet

Läs mer

Resultat: EcoEffect Enkätundersökning för Brf Toppsockret

Resultat: EcoEffect Enkätundersökning för Brf Toppsockret Bostadsenkät lgh nr Resultat: EcoEffect Enkätundersökning för Brf Toppsockret Enkäten levererades till bostadsinnehavare (en per lägenhet) i mitten av maj 2011, och svaren lämnades av svarare i föreningsbrevlådan

Läs mer

En naturprodukt. Jute Cork Trämjöl Harts

En naturprodukt. Jute Cork Trämjöl Harts Lino Art Linea Lino Art Linea 01. Linoleum, en naturprodukt 02. DLW golvmaterial En stolt tradition 03. Kollektionen Lino Art Linea 04. Tekniska data 05. LPX Enkel rengöring 06. Användningsområden 07.

Läs mer

OBS!!! DESSA PRODUKTER INNEHÅLLER lösningsmedel och är giftiga. De får inte konsumeras, hällas ut i avloppet eller på ett annat sätt förtäras.

OBS!!! DESSA PRODUKTER INNEHÅLLER lösningsmedel och är giftiga. De får inte konsumeras, hällas ut i avloppet eller på ett annat sätt förtäras. Bruksanvisning för OLEO SEALER samt TERAZZO SEALER för cement plattor Golvet ska vara absolut RENT och TORRT innan man ytbehandlar 1:a gången (tvättas med rent varmt vatten o ev. svag rengöringsmedel,ej

Läs mer

DETTA ÄR EN ANNONSBILAGA FRÅN TMF. Trägolv FURU BETSAD OLJAD LACKAD FURU STRUKTURBORSTAD LACKAD TEAK OLJAD VALNÖT LACKAD EK LASERAD BETSAD OLJAD

DETTA ÄR EN ANNONSBILAGA FRÅN TMF. Trägolv FURU BETSAD OLJAD LACKAD FURU STRUKTURBORSTAD LACKAD TEAK OLJAD VALNÖT LACKAD EK LASERAD BETSAD OLJAD FURU BETSAD OLJAD LACKAD Trägolv FURU STRUKTURBORSTAD LACKAD BOK LACKAD EK BORSTAD BETSAD OLJAD TEAK OLJAD VALNÖT LACKAD EK LASERAD Äkta Trägolv betyder olika saker för olika människor. Ordet skapar skilda

Läs mer

Tikkurila Coatings AB Besöksadress : Lövholmsgr 12 117 83 STOCKHOLM. Telefon: 08-598 91600 Telefax: 08-598 91700

Tikkurila Coatings AB Besöksadress : Lövholmsgr 12 117 83 STOCKHOLM. Telefon: 08-598 91600 Telefax: 08-598 91700 Tikkurila Coatings AB Besöksadress : Lövholmsgr 12 117 83 STOCKHOLM Telefon: 08-598 91600 Telefax: 08-598 91700 E-post : temafloor@kemira.com Web : www.tikkurila.se SIMBASSÄNGMÅLNING MED TEMAFLOOR 50 PRODUKTBESKRIVNING

Läs mer

Handledning för dig som gör det själv. Denna arbetsbeskrivning ingår i en serie om tre. Dessa är: Förbereda underlag Montera keramik.

Handledning för dig som gör det själv. Denna arbetsbeskrivning ingår i en serie om tre. Dessa är: Förbereda underlag Montera keramik. Lägga värmegolv Handledning för dig som gör det själv Denna arbetsbeskrivning ingår i en serie om tre. Dessa är: Förbereda underlag Montera keramik Lägga värmegolv Denna arbetsbeskrivning gäller för ingjutning/spackling

Läs mer

Welins Gammeldags produkter

Welins Gammeldags produkter Welins Gammeldags produkter Traditionella behandlingar för golv, paneler, möbler mm av trä. Enkelt och vackert. www.welinoco.com Gammeldags Träsåpa för rengöring och underhåll av olje- eller såpabehandlade

Läs mer

Nordsjö Perform+ Diamond Floor. Målade golv. Golv: Base White

Nordsjö Perform+ Diamond Floor. Målade golv. Golv: Base White Nordsjö Perform+ Diamond Floor Målade golv Base White Tänk vad lite färg kan göra Före målning När vi önskar förändring hemma är vår första tanke oftast att måla väggarna. Men du kan ge hela hemmet ett

Läs mer

RENINGSVERK I VÄRLDSKLASS enkla och hållbara lösningar för enskilt avlopp från Conclean

RENINGSVERK I VÄRLDSKLASS enkla och hållbara lösningar för enskilt avlopp från Conclean RENINGSVERK I VÄRLDSKLASS enkla och hållbara lösningar för enskilt avlopp från Conclean Conclean har den enkla lösningen för ditt enskilda avlopp Entreprenörer som återkommer och nöjda kunder talar sitt

Läs mer

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK PLATS FÖR MER VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK VÄGGLUCKOR GÖR RUMMET STÖRRE RÄCKET RAMAR IN TRAPPAN LÅT DIG

Läs mer

Kakelbranschen informerar. av kakel och klinker

Kakelbranschen informerar. av kakel och klinker Kakelbranschen informerar Skötsel av kakel och klinker Städråd för väggar och golv med ytskikt av keramiska plattor! I denna folder redovisas råd och rekommendationer om hur ytskikt med keramiska plattor

Läs mer

Spaltgolv. För rena och friska djur.

Spaltgolv. För rena och friska djur. Spaltgolv För rena och friska djur. Utgödslingen ligger väl skyddad under spaltgolvet och utgör inget störningsmoment för korna. Torra golv ger rena och friska djur. SPALTGOLV det dränerande golvet En

Läs mer

Installationsbeskrivning. deviheat deviflex Rot 10 värmekabel för förläggning i tunna golv

Installationsbeskrivning. deviheat deviflex Rot 10 värmekabel för förläggning i tunna golv SE Installationsbeskrivning deviheat deviflex Rot värmekabel för förläggning i tunna golv Ž Produktfakta Förutsättning Tvåledare värmekabel med 2,5 m kallkabel. 230 Volt, effekt W/m. 1. Golvet skall vara

Läs mer

RÅD OCH ANVISNINGAR VID BASSÄNGMÅLNING INDUSTRIFÄRG

RÅD OCH ANVISNINGAR VID BASSÄNGMÅLNING INDUSTRIFÄRG RÅD OCH ANVISNINGAR VID BASSÄNGMÅLNING INDUSTRIFÄRG BASSÄNGMÅLNING MED TEMACOAT GPL BASSÄNGMÅLNING MED TEMAPOOL GPL PRODUKTBESKRIVNING Lösningsmedelhaltig tvåkomponent epoxifärg. För målning av gamla och

Läs mer

Plisségardiner. Unika uttryck för en personlig stil

Plisségardiner. Unika uttryck för en personlig stil Plisségardiner Unika uttryck för en personlig stil Förnya och förändra med vackra veck En plisségardin kombinerar på ett skönt sätt strama, raka linjer med mjuka och vackra tyger. Därför passar gardinen

Läs mer

Helt enkelt rent. Geberit designbrunnar.

Helt enkelt rent. Geberit designbrunnar. Helt enkelt rent. Geberit designbrunnar. Detaljer som gör skillnad Designbrunnar har blivit populära inslag i moderna badrum. Oavsett om det gäller väggbrunnar eller golvrännor urvalet gör det möjligt

Läs mer

BLI MER EFFEKTIV I VÅR!

BLI MER EFFEKTIV I VÅR! BLI MER EFFEKTIV I VÅR! Trött på att köra runt och hämta varor? Du vet väl att Lunds Kakelvaruhus alltid kör ut ditt badrumsprojekt GRATIS inom 046-området och till kraftigt reducerat pris inom 040 och

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL EN RENARE VÄRLD.

VÄLKOMMEN TILL EN RENARE VÄRLD. VÄLKOMMEN TILL EN RENARE VÄRLD. 2 VI TROR PÅ EN RENARE VÄRLD. Med Pure Effect gör du rent på riktigt, på naturens egna villkor. Vi låter nämligen naturens egna mikroorganismer - i form av goda bakterier

Läs mer

INSTRUKTIONER FÖR INSTALLATION AV QS MAJESTIC UNICLIC X-GOLVET

INSTRUKTIONER FÖR INSTALLATION AV QS MAJESTIC UNICLIC X-GOLVET INSTRUKTIONER FÖR INSTALLATION AV QS MAJESTIC UNICLIC X-GOLVET 1) Allmänt Uniclic X-systemet: Klicksystemet som innebär att du kan ersätta en skadad bräda i mitten av rummet snabbt,kvickt och lätt, utan

Läs mer

Antal svarande i kommunen 32 Andel svarande i kommunen, procent 43 Kategorier ångest? Mycket dåligt Totalt Nej. Någorlunda. Mycket gott.

Antal svarande i kommunen 32 Andel svarande i kommunen, procent 43 Kategorier ångest? Mycket dåligt Totalt Nej. Någorlunda. Mycket gott. Resultat för särskilt boende 203, per kön, åldersgrupp, hälsotillstånd, 863 Hällefors F Hur bedömer du ditt allmänna hälsotillstånd? F2 Har du besvär av ängslan, oro eller ångest? gott gott Någorlunda

Läs mer

Ready Play Tennis i Växjö valde tennisunderlag. Unisport. Taraflex Tennismatta Konstgräs ProCourt - Syntetiskt rödgrus Greenset PU Proflex.

Ready Play Tennis i Växjö valde tennisunderlag. Unisport. Taraflex Tennismatta Konstgräs ProCourt - Syntetiskt rödgrus Greenset PU Proflex. Tennisunderlag 04 06 08 Ready Play Tennis i Växjö valde tennisunderlag från Unisport Taraflex Tennismatta Konstgräs ProCourt - Syntetiskt rödgrus Greenset PU Proflex 04 06 08 10 12 10 Claytech 14 04 12

Läs mer

Quick-Shift golvslipverktyg * Quick-Shift. Golvslipverktygen med snabbfäste

Quick-Shift golvslipverktyg * Quick-Shift. Golvslipverktygen med snabbfäste * Patenterat- EP 1791698 Quick-Shift Golvslipverktygen med snabbfäste Till Combiflex-maskiner (Motsv. Snap-On) Till Husqvarnas maskiner och Floormate/ Floorman (Motsv. Redi Lock) Nyhet! Verktyg för slipning

Läs mer

Ett innovativt svenskt företag med flera hundra års erfarenhet.

Ett innovativt svenskt företag med flera hundra års erfarenhet. Golvavjämning Ett innovativt svenskt företag med flera hundra års erfarenhet. Combimix är ett ungt svenskt företag som tillverkar mineralbaserade byggprodukter. I sortimentet ingår produkter för bland

Läs mer

HTC Superprep. Ytavjämning & golvrenovering. www.htc-floorsystems.com

HTC Superprep. Ytavjämning & golvrenovering. www.htc-floorsystems.com SE HTC Superprep Ytavjämning & golvrenovering 2 Vad gör slipning till den bästa metoden för ytavjämning & golvrenovering? Med slipning kan du ta bort en gammal golvbeläggning, ytavjämna den underliggande

Läs mer

FÖR EN BÄTTRE MILJÖ TILLSAMMANS

FÖR EN BÄTTRE MILJÖ TILLSAMMANS FÖR EN BÄTTRE MILJÖ TILLSAMMANS SÅ HÄR ARBETAR VI På Botkyrkabyggen jobbar vi aktivt med att minska vår miljöpåverkan. Sedan 2010 är vi ett miljöcertifierat företag. Det är ett bevis på att vi uppfyller

Läs mer

Konsultation angående skötsel av dammar och ängar på Kungsbacka golfbana

Konsultation angående skötsel av dammar och ängar på Kungsbacka golfbana PM Konsultation angående skötsel av dammar och ängar på Kungsbacka golfbana Jonas Stenström Naturcentrum AB 2014-06-23 1 (5) Ängar Allmän bedömning Visserligen kan man konstatera att det verkar som att

Läs mer

FOURMI Flyttsystem är ett unikt proffsverktyg för att flytta hyllor

FOURMI Flyttsystem är ett unikt proffsverktyg för att flytta hyllor Flyttverktyg för professionellt bruk U n i v e r s a l m o v i n g s y s t e m FOURMI Flyttsystem är ett unikt proffsverktyg för att flytta hyllor När du bekantar dig med FOURMI -systemet märker du att

Läs mer

Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service

Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service Flexibla arkivlösningar Välkommen till Sarpsborg Metall din leverantör av kontorsgarderob- arkivering- och lagringslösningar. Vi är ett

Läs mer

UPOFLOOR ZERO INGEN PVC

UPOFLOOR ZERO INGEN PVC ZERO PVC -FRITT GOLV UPOFLOOR ZERO PVC-FRITT GOLV Fritt från PVC, klor och mjukgörare Fritt från ftalater, halogener och tungmetaller Homogen sammansättning Utmärkt hållbarhet Lätt att lägga Ingen vaxning,

Läs mer

Fasett. Fasett utnytjar varierad repetition för att skapa ett mönster av ljus och skuggor, detta förstärks yterligare under rörelse när man går förbi.

Fasett. Fasett utnytjar varierad repetition för att skapa ett mönster av ljus och skuggor, detta förstärks yterligare under rörelse när man går förbi. Fasett Trapphus 6, byggt år 1964. Arkitekt: Svenska Bostäders Arkitektkontor. 62 fastighetsboxar, Miljö / Mervärde Fasett utnytjar varierad repetition för att skapa ett mönster av ljus och skuggor, detta

Läs mer

FRASER FÖR FÖRETAGSPRESENTATION PÅ SVENSKA

FRASER FÖR FÖRETAGSPRESENTATION PÅ SVENSKA FRASER FÖR FÖRETAGSPRESENTATION PÅ SVENSKA Allmänna fraser Inledning Om kunden är hos dig: Välkomna (hit) till XXY (företagets/avdelningens/enhetens namn). Jag önskar er välkomna hit till XXY. Ni är hjärtligt

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINGAN. Radhus att trivas i

Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINGAN. Radhus att trivas i Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINAN Radhus att trivas i En adress nära natur och bekvämlighet Välkommen till Brf Solslingan - ett modernt och behagligt boende på Norra Stockfallet. På en fin tomt

Läs mer

Innehåll. 4 Om oss. 6 Handgjorda fönster. 8 Unika utsikter. 12 Ut / inåtgående fönster och dörrar. 15 Skjutdörrar. 16 Övrigt sortiment

Innehåll. 4 Om oss. 6 Handgjorda fönster. 8 Unika utsikter. 12 Ut / inåtgående fönster och dörrar. 15 Skjutdörrar. 16 Övrigt sortiment Unika utsikter Innehåll fönster: -ret; pl. er, best. pl. ren el erna s. 1. öppning i vägg, tak el byggnad avsedd att släppa in ljus (o. luft). Äv. att se ut igenom. 2. en unik möjlighet att få den utsikt

Läs mer

Schlytersvägen 35 39 Aspudden

Schlytersvägen 35 39 Aspudden Foto: Patrik Engström Schlytersvägen 35 39 Aspudden MI www.diligentia.se L JÖ MÄRKT TR YCKSAK 341 376 Renovering och modernisering dat 2013-02-05 Spis med häll och inbyggd ugn. Integrerad kyl och frys.

Läs mer

Tjältinare. Tjältinarna ser till att projekten blir klara i tid. Oavsett väderlek. VÅRA TJÄLTINARE JAGAR BORT FROSTEN.

Tjältinare. Tjältinarna ser till att projekten blir klara i tid. Oavsett väderlek. VÅRA TJÄLTINARE JAGAR BORT FROSTEN. Tjältinarna ser till att projekten blir klara i tid. Oavsett väderlek. VÅRA TJÄLTINARE JAGAR BORT FROSTEN. ytvärmarna HSH 700 och HSH 350 är de perfekta följeslagarna vid frost och is. De värmer upp mark

Läs mer

Litochrom STARLIKE LIM TÄTNINGSMEDEL YTSKIKT

Litochrom STARLIKE LIM TÄTNINGSMEDEL YTSKIKT Litochrom STARLIKE LIM TÄTNINGSMEDEL YTSKIKT S En produkt för 3 applikationer Ytskikt Tätningsmedel Lim Fläck- och vattenavvisande. Förhindrar spridning av svamp och mögel. Utmärkt motståndskraft mot syror

Läs mer

Montageanvisningar. Motståndskraftig mot fukt, brand, slag och ljud. www.hydropanel.se

Montageanvisningar. Motståndskraftig mot fukt, brand, slag och ljud. www.hydropanel.se Montageanvisningar Motståndskraftig mot fukt, brand, slag och ljud www.hydropanel.se utgåva april 2008 1400 2 1400 Innehållsförteckning 1 Produkt 1.1 Produktsammansättning 4 1.2 Användningsområden 5 1.3

Läs mer

Trallvirke trender och tendenser

Trallvirke trender och tendenser Trallvirke trender och tendenser Tryckimpregnerat furu står för hela 95% av allt trallvirke idag. Men det finns också andra material som utmanar, och som blir allt mer populära. Att tryckimpregnerad furu

Läs mer

BASTUTUNNA UNIKA CITY

BASTUTUNNA UNIKA CITY BASTUTUNNA UNIKA CITY 1900 mm Längd av bastu 2 310 x 910 mm 710 x 1760 mm; Harvia Sound 38 mm 400 kg 2-4 Norrländsk Gran 8,0 kw Monterad 2.06 x 2.04 x 2.50 m UNIKA CITY Bastutunna 2,0M längd och 1,9M diameter;

Läs mer

Brf Berghällen 10 - Vision, bra att veta och ordningsregler

Brf Berghällen 10 - Vision, bra att veta och ordningsregler Brf Berghällen 10 - Vision, bra att veta och ordningsregler Vision för Brf Berghällen 10 Som boende i Brf Berghällen 10 s fastighet känner jag mig trygg. Jag känner de övriga medlemmarna i föreningen och

Läs mer

NOVA PRO SCALA Räta vinklar. Enkel, minimalistisk och tidlös.

NOVA PRO SCALA Räta vinklar. Enkel, minimalistisk och tidlös. GRASS UTDRAGSSYSEM NOVA PRO SCALA Räta vinklar. Enkel, minimalistisk och tidlös. www.grass.eu Nova Pro Scala Synonymt för flexibilitet, design, inspiration och kreativitet. Nova Pro Scala präglas av avskalad

Läs mer

Bättre hemmamiljö med klimatsmarta trick

Bättre hemmamiljö med klimatsmarta trick Bättre hemmamiljö med klimatsmarta trick Mår du som bäst när din lägenhet är rätt tempererad och frisk luft hela tiden cirkulerar i dina rum? I den här foldern har vi samlat tips och information som skapar

Läs mer

Klor och Bromin manuellt tillsatt

Klor och Bromin manuellt tillsatt Klor och Bromin manuellt tillsatt Det absolut viktigaste i all rening av vatten är att vi har ett korrekt ph värde. Om ph är för lågt eller för högt, så kan inte klor eller Bromin arbeta på ett bra sätt.

Läs mer

Massiv. Ditt eget unika golv. Inga kopior CREATING EXCEPTIONAL SPACES

Massiv. Ditt eget unika golv. Inga kopior CREATING EXCEPTIONAL SPACES Massiv Ditt eget unika golv. Inga kopior CREATING EXCEPTIONAL SPACES Ett golv som är lika personligt som du. Vår stavparkett i massivt trä ger alla utrymmen en exklusiv känsla. Varje unik stav kommer från

Läs mer

HTC Diamond Cleaning System Tillsätt bara vatten

HTC Diamond Cleaning System Tillsätt bara vatten HTC Diamond Cleaning System Tillsätt bara vatten www.htc-twister.com www.htc-twister.com HTC introducerar ett revolutionerande sätt att rengöra golv DCS Diamond Cleaning System är ett nytt sätt att mekaniskt

Läs mer

Läggningsanvisning Vinylgolv

Läggningsanvisning Vinylgolv VINYL-Golv... För ett perfekt resultat 1. Mätning Mät den maximala längden och bredden på rummet inklusive alla gångar och dörröppningar. Lägg på en extra bredd om 10cm på varje sida. 2. Förberedelse Kontrollera

Läs mer

Tänk i mindre banor och förbättra byggandet, miljön och klimatet.

Tänk i mindre banor och förbättra byggandet, miljön och klimatet. Tänk i mindre banor och förbättra byggandet, miljön och klimatet. Think Less. Vi förenklar byggandet Hur kan det löna sig att tänka i mindre banor? För att mindre är mer. Speciellt när du använder Lindabs

Läs mer

Underhållsfria utedäck

Underhållsfria utedäck gop Woodlon I Träkomposit Underhållsfria utedäck Ett modernt alternativ till hårda träslag www.woodlon.se 1 2 gop Woodlon Tid och plats att njuta Visst vore det härligt att kunna njuta mer av våren och

Läs mer

Innehållsförteckning. Generella anvisningar... 2. Installation av LK Minikretsventil M5... 4. Förläggning av golvvärmeslinga... 5

Innehållsförteckning. Generella anvisningar... 2. Installation av LK Minikretsventil M5... 4. Förläggning av golvvärmeslinga... 5 Innehållsförteckning Generella anvisningar... 2 LK Golvvärmepaket 5 m 2... 2 Verktyg och material du behöver...2 Innan du börjar... 3 Viktig information... 3 Förutsättningar för en god funktion... 3 Allmänt

Läs mer

Sveriges ledande tillverkare. Historiska årtal. Herrljungatrappan:

Sveriges ledande tillverkare. Historiska årtal. Herrljungatrappan: Inspiration Herrljungatrappan: Sveriges ledande tillverkare Herrljungatrappan är Sveriges ledande tillverkare av prefabricerade betongtrappor med mer än 70 års erfarenhet. Herrljungatrappan, som är ett

Läs mer

Allmänna föreskrifter gällande betongval och gjutteknik

Allmänna föreskrifter gällande betongval och gjutteknik 1(5) Allmänna föreskrifter gällande betongval och gjutteknik Betonggolv dimensioneras efter allmänna krav beroende på verksamhet och belastning. Konstruktören har alltid ansvaret för att beräkningen av

Läs mer

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort Solrosen Johannelund/Vällingby Familjevänliga radhus i västerort Familjen Dahlberg flyttade in i ett liknande radhus 2012 och trivs jättebra. Med några egna tillval som golvvärme både uppe och nere samt

Läs mer

ORIGINALET BLAND POLERADE BETONGGOLV

ORIGINALET BLAND POLERADE BETONGGOLV HTC Superfloor ORIGINALET BLAND POLERADE BETONGGOLV HTC Superfloor Letar du efter ett av de mest hållbara, lättskötta, naturliga och mångsidiga golven i världen? DU STÅR Innehåll Det här är ett HTC Superfloor

Läs mer

Klädslar Skötselråd och återvinning

Klädslar Skötselråd och återvinning 1 Klädslar Skötselråd och återvinning Vi har tagit väl hand om möbeln tills att den lämnar vår fabrik. Nu är det din tur att ta över och se till så att den får ett långt och hållbart liv. Här följer olika

Läs mer

Kompatibelt golv- och väggbeklädnadssystem. Som gjorda för varandra

Kompatibelt golv- och väggbeklädnadssystem. Som gjorda för varandra Altros golv och väggbeklädnad den kompletta lösningen Kompatibelt golv- och väggbeklädnadssystem Lothingland Community Unit Som gjorda för varandra Romeo och Julia. Filip och Fredrik. Korv och mos. Vissa

Läs mer

skorstenar MODERNA SKORSTENAR FÖR GAMLA OCH NYA ELDSTÄDER

skorstenar MODERNA SKORSTENAR FÖR GAMLA OCH NYA ELDSTÄDER skorstenar MODERNA SKORSTENAR FÖR GAMLA OCH NYA ELDSTÄDER funktion, trygghet, flexibilitet Funktion och trygghet med moderna skorstenar Våra skorstenar kan du ansluta till olika typer av små eller stora

Läs mer

MILJÖTEKNIK FÖR AFFÄRSUTVECKLING & EXPORT

MILJÖTEKNIK FÖR AFFÄRSUTVECKLING & EXPORT MILJÖTEKNIK FÖR AFFÄRSUTVECKLING & EXPORT Sten Jeansson, VD Vilket golv tror du är miljövänligast? Energiåtgång / m² golv 22,9 kwh 11,2 kwh 26,9 kwh Plastgolv Linoleumgolv Trägolv Ser du det verkliga värdet?

Läs mer

Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET

Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET Skötbord Alla våra skötbordsmodeller är ergonomiska och snälla mot din rygg. I denna broschyr ger vi dig en överblick samt en kort presentation av skötbordsmodeller

Läs mer

SKÖTSELANVISNINGAR. Bostadsmiljö Oljade golv sid 2-3 Lackerade golv sid 4. Offentlig miljö Lackerade golv sid 5 Oljade golv sid 6-7

SKÖTSELANVISNINGAR. Bostadsmiljö Oljade golv sid 2-3 Lackerade golv sid 4. Offentlig miljö Lackerade golv sid 5 Oljade golv sid 6-7 SKÖTSELANVISNINGAR Bostadsmiljö Oljade golv sid 2-3 Lackerade golv sid 4 Offentlig miljö Lackerade golv sid 5 Oljade golv sid 6-7 BOSTADSMILJÖ Skötsel och underhåll av Kährs färdigoljade trägolv Kährs

Läs mer

BRF URNAN 1 ORG.NR. 716419-5294 BIRKASTAN VASASTAN SÄKERHETSDÖRRAR. Utredning samt beslut för fortsatt arbete Obs. ett förslag avser ändring av stadga

BRF URNAN 1 ORG.NR. 716419-5294 BIRKASTAN VASASTAN SÄKERHETSDÖRRAR. Utredning samt beslut för fortsatt arbete Obs. ett förslag avser ändring av stadga SÄKERHETSDÖRRAR Utredning samt beslut för fortsatt arbete Obs. ett förslag avser ändring av stadga 0 Ska dörrbyte finansieras av föreningen eller enskild medlem? Styrelsen önskar att medlemmarna avgör

Läs mer

Foto: Magnus Magnusson, Ulf Blomberg. www.diligentia.se 341 376

Foto: Magnus Magnusson, Ulf Blomberg. www.diligentia.se 341 376 Foto: Magnus Magnusson, Ulf Blomberg MILJÖMÄRKT TRYCKSAK www.diligentia.se 341 376 Gustafsvägen 11 A B Södra Långgatan 25 Solna Renovering och modernisering dat 2013-09-12 Helkaklat badrum med möjlighet

Läs mer

Sortimentsbroschyr Cascol trälim. Limning av trä och andra material

Sortimentsbroschyr Cascol trälim. Limning av trä och andra material Sortimentsbroschyr Cascol trälim Limning av trä och andra material Cascol trälim en ikon på marknaden 1953 lanserade Casco ett trälim som så småningom skulle bli det mest erkända trälimmet på marknaden.

Läs mer

Tillsyn av båtklubbar 2014

Tillsyn av båtklubbar 2014 Sida 1 (7) Bild: Blästring av båtbottenfärg med kolsyreis Tillsyn av båtklubbar 2014 stockholm.se Tillsyn av båtklubbar 2014 Dnr: Utgivare: Miljöförvaltningen Kontaktperson: Pendar Behnood Sida 2 (7) Bakgrund

Läs mer

Puhtaiden vesien puolesta - opas jätevesien maailmaan

Puhtaiden vesien puolesta - opas jätevesien maailmaan Page 1 of 5 Bruks- och underhållsanvisningar för markbädd Markbädd Slamavskiljare Fördelningsbrunn Uppsamlingsrör Uppsamlingsbrunn Markbädd I en markbädd grundar sig reningen på en biologisk process som

Läs mer

TEKNISKA RÅD OCH ANVISNINGAR

TEKNISKA RÅD OCH ANVISNINGAR Säkra Våtrum 19 TEKNISKA RÅD OCH ANVISNINGAR Här följer ett antal tekniska lösningar som anger viktiga tekniska moment som är av stor vikt för en säker våtrumsinstallation. Vi har samlat de viktigaste

Läs mer

Stadsradhus brf Radiomasten

Stadsradhus brf Radiomasten Stadsradhus brf Radiomasten Tre våningar med många alternativ på inredning och material Modernt bekvämt boende med hög kvalitet ETAPP 2 Stadsradhus för dig som vill bo med lite mer frihet. Bo modernt och

Läs mer

Svenska. Engineered Design

Svenska. Engineered Design Svenska Engineered Design Our products can be found on every ocean, on every continent every day. Om Gislaved Folie Adderar funktion och design Produkter från Gislaved Folie adderar funktion och design

Läs mer

YTBEHANDLING MED TJÄRLEK LJUS TJÄROLJA

YTBEHANDLING MED TJÄRLEK LJUS TJÄROLJA YTBEHANDLING MED TJÄRLEK LJUS TJÄROLJA HÅLLBART ALTANSKYDD EN KÄRLEKSAFFÄR EN REN NATURPRODUKT Auson Ljus Tjärolja är naturens eget träskydd. Metoden att använda trätjära för att ge skydd åt trädetaljer

Läs mer