Specialist på kundanpassad TPE & flexibla polymera material

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Specialist på kundanpassad TPE & flexibla polymera material"

Transkript

1 Specialist på kundanpassad TPE & flexibla polymera material

2 En viktig global organisation för TPE HEXPOL TPE family är ledande inom utveckling och tillverkning av kundanpassade termoplastiska elastomerer (TPE) samt kompletterande material. Vi är välkända på TPE marknaden och våra företag är etablerade namn som ELASTO och Müller Kunststoffe. Vi var en av de första aktörerna i Europa som började tillverka TPE och vi är kända för hög teknisk kompetens, avancerade lösningar och förmåga att omvandla våra kunders idéer till färdiga innovativa produkter. Vi har idag 4 produktionsenheter som återfinns I Tyskland, Storbritannien, Sverige och Kina. Samtliga är en del av HEXPOL:s Compounding division. HEXPOL är en ledande polymer koncern noterad på Nasdaq OMX Nordic. De har verksamhet i Europa, Asien- Stillahavsområdet och NAFTA. Vårt fokus är att framställa smarta material som exakt matchar kraven för varje applikation. Utvecklingsavdelningen är central i vår verksamhet och våra kompetenta team banar väg för polymer forskning och utveckling. Vi har en gedigen erfarenhet av att leverera unika nya produkter för en rad olika slutmarknader. Vi har åtagit oss att hitta nya sätt att hjälpa våra kunder över hela världen.

3 Intelligenta lösningar du kan lita på från människor med en passion Vi erbjuder våra kunder ett entusiastiskt team av människor med talang för att tänka utanför boxen och fokuserade på att leverera spetskompetens. Vår specialitet är att leverera skräddarsydda lösningar snabbt och effektivt. Vi har utvecklat en av branschens mest omfattande produktportföljer av TPE material med TPS (SBS och SEBS), TPO, TPV och TPU. Vi erbjuder även specialtillverkad TPE som är konstruerad för att möta specifika krav för t ex fordonsindustrin, medical, byggindustrin och förslutningsindustrin. Som svar på kundernas efterfrågan har vi också tagit fram ett utbud av kompletterande produkter såsom PVC, korkfyllt material, masterbatch och additiver. Våra team över hela världen utvecklar ständigt nya polymerkombinationer och hjälper till att skapa material som är lättare, hårdare, mer hållbara och varierade. Våra kunder är företag som gör vanligt förekommande produkter omkring oss. Vi hjälper dem att göra sin produkt bättre och möjliggöra saker de inte kunnat göra tidigare. Så oavsett vad som krävs; hög kemikalieresistens och värmetålighet för en tätning av TPV till ett fordon, en biokompatibel ftalatfri medicinsk kvalitet av TPS för intubations utrustning, DEHP-fri mjuk PVC för leksaker Vi kan erbjuda våra kunder den bästa lösningen som sen omvandlas till högklassiga produkter.

4 Dryflex & Lifoflex utgör vår kärna i TPE gruppen. De inkluderar material som är flamskyddade, vidhäftande, konduktiva, kristallklara, antimicrobiella, livsmedelsgodkända och som sväller i vatten. Vi har även material som är silkesmjuka, tåliga, flexibla samt ger en utmärkt UV- och väderbeständighet. De är lätta att bearbeta och lämpliga för formsprutning, extrudering och flerkomponentbearbetning. Våra materialutvecklare har konstruerat oräkneliga formuleringar för ett brett spektrum av applikationer inom konsument, fordons-, bygg-, el-, förpacknings-, sport och fritidsmarknaden. Mediprene har utvecklats för att möta de krav som ställs på medicintekniska produkter och från läkemedelsindustrin. Mediprene TPE är steriliserbar med gamma, EtO och ånga och representativa kvaliteter har passerat cytotoxicitetstester enligt ISO och biokompatibilitetstester enligt USP klass VI. Mediprene har visat sig vara ett starkt alternativ som ersättare till PVC; materialen är helt syntetiska och fria från latex vilket minskar risken för allergiska reaktioner. Mediprene TPE används i en mängd olika medicintekniska applikationer såsom t ex intubationsutrustning, slangar, tätningar, droppkammare, mjuka grepp, ansiktsmasker, återförslutningsbara membran och konnektorer. Dryflex V är en högpresterande grupp av TPV material som är konstruerade för krävande och dynamiska applikationer. De erbjuder överlägsen väderresistens, resistens mot aggressiva vätskor, låg sättning och är lämpliga att använda i höga drifttemperaturer.

5 Gruppen av Lifolit material består av ftalatfri mjuk PVC och finns tillgängliga i hårdheterna in 40 Sh A to 60 Sh D. soft PVC EPSeal termoplastiska elastomerer erbjuder smakfria förslutningslösningar för livsmedels- och dryckesindustrin. De är fria från PVC och uppfyller FDA och EU-krav. Vi arbetar med färg- och additiv masterbatch för mjuka polymerer. En rad material har utvecklats för att passa olika typer av förslutningar såsom, kronkorkar, aluminiumkorkar, plastkorkar etc. EPSeal material har utmärkta organoleptiska egenskaper som säkerställer neutral smak, vilket är ett huvudkrav för känsliga drycker som t ex mineralvatten. Lifocork material kombinerar hållbarhet, låg vikt och känsla av naturkork med plastens fördelaktiga processbarhet. Materialens elasticitet och mjukhet säkerställer utmärkta förslutningsegenskaper, även på återvinningsbara flaskor (t ex PET och glas) som annars ofta blir förstörda. Lifoprene TPU material används i skor, inom teknik- och bilindustrin samt övrig industri. TPU

6 Lokal service på en global skala Vårt goda rykte bottnar i samarbete med företag över hela världen i syfte att tillhandahålla kundanpassade material av högsta kvalitet. HEXPOL TPE Produktionsenheter HEXPOL TPE Försäljningskontor HEXPOL gruppen Vi är en samarbetspartner till internationella företag. En partner som kan tillföra värde, kunskap, erfarenhet och support i syfte att aktivt bidra till deras verksamhet. Vid sidan om vår verksamhet I Europa och Asien har vi, som en del av HEXPOL-gruppen, förmånen att dra nytta av en omfattande internationell närvaro.

7 Specialistkunskap inom nyckelmarknader Våra produkter förvandlas till bl a tandborstar, tätningar för bilindustrin, medicinska slangar, handtag till verktyg, leksaker, korkar/förslutningar, IV-set och babymuggar nya applikationer läggs ständigt till på listan. Styrkan sitter i våra relationer, vårt engagemang och vår kreativitet och allt detta tillsammans gör oss speciella. Tack vare vårt nära samarbete med er kunder, designers och slutkunder vet vi vilka utmaningar ni ställs inför. Vi är väl medvetna om att vår framgång beror på er framgång. Vi är en känd och välrenommerad tillverkare av nya, praktiska och kommersiellt konkurrenskraftiga produkter. En anda av uppfinningsrikedom som stöds av en fast FoU-organisation är grunden till vår framgångsrika innovationsprocess. Vi har ett antal specialistteam dedikerade till våra kunder inom t ex medicin-, fordons-, kapsyl och förslutning, bygg- och konsument branschen. På dessa marknader är specialistkunskap och djup förståelse för nya och framväxande internationella regler, kvalitetsnormer och kvalitetssäkring viktiga eftersom branschspecifika regleringskrav råder inom dessa områden. Våra tekniker är ofta ute på kundbesök för att leverera lösningar samt säkerställa att våra kunder har tillgång till den kunskap och support de behöver, när och var de behöver det.

8 Hög kvalitet, flexibel produktionsverksamhet Med utmärkta kompounderings- och produktutvecklingsanläggningar, lägger vi stor vikt vid högsta kvalitet och optimering i tillverkningsprocessen. Vi investerar i högkvalitativ kompounderingsteknologi och kompletterande undersystem. Med dubbelskruvsextrudrar, automatiserade kontroller, gravimetriska doserare och modern teknologi, har vi möjlighet att genomföra extremt mångsidiga processer som har bidragit till vårt omfattande produktutbud. Våra kunder har tillgång till hela utbudet av produkter och kunskap som HEXPOL TPE Family kan erbjuda. Vi driver också ett antal kompetenscentra där vi har investerat i teknik, system samt personal för att fokusera på ett visst produktområde eller marknad; såsom tex medicin, kapsyl och förslutningar eller TPV. Det innebär att våra kunder får det bästa av båda: specialistkunskaper inom ett brett spektrum av polymermaterial samt lokal support på en global skala. Kompoundering av material sker i enlighet med internationellt erkända normer för kvalitetsstyrning som ISO 9001, ISO och ISO Kontinuerlig testning av egenskaper säkerställer att kunderna får kvalitetsprodukter med stabila processegenskaper

9 SE_ Utmana oss Vi vet att det är lätt att prata om saker men det som är viktigt är att kunna leva upp till dom. Om du vill veta mer om våra produkter eller om du vill sätta vår kreativitet på prov, hör gärna av dig. Eftersom det är omöjligt att berätta allt om våra produkter här, har vi också ett omfattande bibliotek med information om produkten, processen och applikationen som är tillgänglig för nedladdning från Kina HEXPOL TPE China t info.fsc@hexpoltpe.com Storbritannien ELASTO UK t info@elasto.uk Sverige ELASTO Sweden t info@elasto.se Tyskland Müller Kunststoffe t info@mueller-kunststoffe.com Frankrike Sales Office t info.fr@elastotpe.com Belgien Sales Office info@hexpoltpe.com info@hexpoltpe.com HEXPOL TPE Mediprene, Dryflex, Lifoflex, EPSeal, Lifocork, Lifolit, Lifoprene, och Lifobatch är registrerade varumärken och tillhör HEXPOL. Ovanstående information och användningstekniska råd i ord och bild ger vi på bästa möjliga sätt och skall endast betraktas som vägledande. Vi förbehåller oss rätten till ändringar. För ytterligare information, vänligen kontakta oss.

Vidhäftning. Skräddarsytt för Dig. Fördelar med vidhäftning. Applikationer. Bearbetning. Hur uppnås vidhäftning?

Vidhäftning. Skräddarsytt för Dig. Fördelar med vidhäftning. Applikationer. Bearbetning. Hur uppnås vidhäftning? Vidhäftning Vidhäftning Dryflex A termoplastiska elastomerer baserade på främst SBS och SEBS finns även med utmärkta vidhäftningsegenskaper mot tekniska plaster, vilket ökar designfriheten och öppnar upp

Läs mer

Generellt. Formsprutning

Generellt. Formsprutning Problemlösning Generellt Då tillverkningsprocessen består av ett stort antal komplexa moment uppstår ibland problem. TPE är ett levande material, som åldras och påverkas av kringmiljön. Dryflex, Mediprene

Läs mer

Bearbetningsguide för vidhäftning. Inledning. Dubbelsprutning

Bearbetningsguide för vidhäftning. Inledning. Dubbelsprutning Bearbetningsguide - för vidhäftning Bearbetningsguide för vidhäftning Inledning Dubbelsprutning Termoelaster vidhäftar mot de mest använda konstruktionsplasterna. Materialen fogas samman redan under tillverkningen

Läs mer

Störst sortiment och bäst kompetens i lager

Störst sortiment och bäst kompetens i lager Störst sortiment och bäst kompetens i lager 1 Värdeskapande kundanpassning Lundgrens representerar några av världens ledande tillverkare av produkter inom flödesteknik och industrigummi. Tack vare detta

Läs mer

«Skapa en attraktiv och»

«Skapa en attraktiv och» Butikskommunikation Varuexponering Innovation & ny teknologi Butiksinredning «Skapa en attraktiv och» säljande butiksmiljö som stärker konsumentens köpupplevelse Vi arbetar hand i hand med både detaljhandel

Läs mer

MORE THAN THE CORE CORENSO UNITED OY LTD SVENSKA

MORE THAN THE CORE CORENSO UNITED OY LTD SVENSKA MORE THAN THE CORE CORENSO UNITED OY LTD SVENSKA Råmaterial Hylskartongfabriker Hylsfabriker Primärfiber 10% Pori, Finland Varkaus, Finland Loviisa, Finland 20 000 t Pori, Finland 12 000 t Imatra, Finland

Läs mer

Ingredienser för livet

Ingredienser för livet Ingredienser för livet 1 Början Ägget är starten för många av jordens levande varelser. Dess egenskaper är till nytta även för det redan levande. För omkring 70 år sedan kläcktes ur ägget en affärsidé

Läs mer

Nexa Autocolor Din affärspartner INNOVATIVE REPARATIONSLÖSNINGAR

Nexa Autocolor Din affärspartner INNOVATIVE REPARATIONSLÖSNINGAR Din affärspartner INNOVATIVE REPARATIONSLÖSNINGAR Ledande inom färg, lack och verkstadsoptimering Nexa Autocolor är en av världens ledande färgleverantörer och finns i över 147 länder. Nexa Autocolor har

Läs mer

Framgång genom engagemang och nära samarbete

Framgång genom engagemang och nära samarbete Framgång genom engagemang och nära samarbete Erfarenhet skapas inte av vad man har gjort, utan hur man gjorde det, tog lärdom av det och gick vidare. Vi skapar rätt förutsättningar för våra kunder att

Läs mer

Plastbearbetning. Designprodukter. Formsprutning. Extrudering

Plastbearbetning. Designprodukter. Formsprutning. Extrudering Vi är Lilja Group Lilja Group är specialiserat på att forma plast. Vi arbetar huvudsakligen med extrudering, formsprutning och bearbetning. Med en flexibel produktion och korta beslutsvägar kan vi erbjuda

Läs mer

Utrustning Skruvdesign Munstycken Förtorkning Formutförande Ingjöt Kanaler Formrumsintag och avluftning Krymp Utstötning Formkylning

Utrustning Skruvdesign Munstycken Förtorkning Formutförande Ingjöt Kanaler Formrumsintag och avluftning Krymp Utstötning Formkylning Bearbetningsguide Innehåll Inledning Formsprutning Utrustning Skruvdesign Munstycken Förtorkning Formutförande Ingjöt Kanaler Formrumsintag och avluftning Krymp Utstötning Formkylning Processparametrar

Läs mer

Vad som driver oss. Koncernpresentation för voestalpine Redovisningsår 2013/14. voestalpine AG www.voestalpine.com

Vad som driver oss. Koncernpresentation för voestalpine Redovisningsår 2013/14. voestalpine AG www.voestalpine.com Vad som driver oss Koncernpresentation för voestalpine Redovisningsår 2013/14 www.voestalpine.com Vi har framtiden i egna händer Som stålbaserad teknologi- och industrikoncern samt världsledande aktör

Läs mer

SBR/NR NBR. Silikon. Viton

SBR/NR NBR. Silikon. Viton Gummiöversikt SBR/NR Naturgummi (NR) och styrenbatadiengummi (SBR) är de vanligast förekommande materialen för tillverkning av gummiduk. Utmärkande egenskaper är hög slitstyrka, elasticitet och god köldbeständighet.

Läs mer

Nolato Medical. Pharma Packaging. Ett engagerande partnerskap för den perfekta förpackningen

Nolato Medical. Pharma Packaging. Ett engagerande partnerskap för den perfekta förpackningen Nolato Medical Pharma Packaging Ett engagerande partnerskap för den perfekta förpackningen 2 3 Vi vill skapa den perfekta förpackningen för världens viktigaste produkter Partner för livet Nolato Medical

Läs mer

150 år av erfarenhet och nytänkande

150 år av erfarenhet och nytänkande 150 år av erfarenhet och nytänkande 1 Lyhörda och proaktiva Vi har valt Beijer Industri som huvudleverantör eftersom de är lyhörda och proaktiva. De har det tekniska kunnandet som krävs för att hålla vår

Läs mer

Nolato Medical. Pharma Packaging. Ett engagerande partnerskap för den perfekta förpackningen

Nolato Medical. Pharma Packaging. Ett engagerande partnerskap för den perfekta förpackningen Nolato Medical Pharma Packaging Ett engagerande partnerskap för den perfekta förpackningen 2 3 Vi vill skapa den perfekta förpackningen för världens viktigaste produkter Partner för livet Nolato Medical

Läs mer

Strong global positions in advanced polymer compounds. VD och koncernchef Mikael Fryklund

Strong global positions in advanced polymer compounds. VD och koncernchef Mikael Fryklund Strong global positions in advanced polymer compounds VD och koncernchef Mikael Fryklund 1 HEXPOL 2018 Ytterligare ett starkt år MSEK 2018 2017 Försäljning 13 770 12 230 Försäljningsökning +13% Rörelseresultat,

Läs mer

Företagspresentation. PreconalHansen

Företagspresentation. PreconalHansen Företagspresentation PreconalHansen Aluminium och glas skapar förutsättningar för nya konstruktiva lösningar. Preconal har skapat sig en stark position på marknaden genom stor kompetens, flexibilitet,

Läs mer

EN PARTNER MED HELHETSSYN

EN PARTNER MED HELHETSSYN INTERNORDIC AR... 3 EN PARTNER MED HELHETSSYN Med huvudkontor och lager i Nässjö, säljkontor i Stockholm och Umeå, finns vi tillgängliga för hela den nordiska marknaden. Sedan 1997 är vi en del av börsnoterade

Läs mer

Vi kan erbjuda våra kunder beprövade kreativa standard- och speciallösningar

Vi kan erbjuda våra kunder beprövade kreativa standard- och speciallösningar 2 Vi kan erbjuda våra kunder beprövade kreativa standard- och speciallösningar Modern produktion kräver ständig effektivisering. Effektivisering i form av minskade produktionskostnader men också i form

Läs mer

Sveriges främsta systemleverantör av fiberlösningar

Sveriges främsta systemleverantör av fiberlösningar Sveriges främsta systemleverantör av fiberlösningar Vi skapar framtidens kommunikationsnätverk Dagens kommunikation kräver snabb och stabil nätverksuppkoppling. Att utöka bredbandsnätet och uppgradera

Läs mer

Vår kunskap blir din konkurrensfördel

Vår kunskap blir din konkurrensfördel Vår kunskap blir din konkurrensfördel Ett teknikkonsultföretag för processindustrin Improvus ett teknikkonsultbolag Improvus har sin bas i Stockholm och verkar i hela Europa. Vi är specialiserade inom

Läs mer

A WORLD OF MAGNETICS

A WORLD OF MAGNETICS A WORLD OF MAGNETICS FÖRETAGET Välkommen till vår värld av magneter På Sura Magnets AB vet vi att det fi nns en magnetlösning för varje användningsområde, i allt från fordon till medicinteknik. Många formsprutade

Läs mer

12 sson, 20 eri AB C A Ander Tryck elnr tik Ar Gummiduk

12 sson, 20 eri AB C A Ander Tryck elnr tik Ar Gummiduk Gummiduk GUMMIDUK för alla applikationer Inom Trelleborg kan vi med utgångspunkt av vårt stora och varierande standardsortiment, snabbt och säkert leverera gummiduk för i stort sätt alla användningsområden.

Läs mer

Henkel Levererar Lösningar

Henkel Levererar Lösningar Henkel Levererar Lösningar Henkel Partner till Bilindustrin Baserat på innovativa kemiska lösningar och erfarenhet, hjälper Henkel tillverkare att garantera en enastående kvalitet i en enkel och effektiv

Läs mer

Högpresterande elastomerer

Högpresterande elastomerer Högpresterande elastomerer Stärker industrins konkurrenskraft Lundgrens Sverige AB bedriver värdeskapande teknikhandel som bidrar till att utveckla och förbättra våra kunders processer och produkter. Vi

Läs mer

DWÜ & ZIF. Mid & Small-Cap cross-border Mergers and Acquisitions. English - Deutsch - Svenska

DWÜ & ZIF. Mid & Small-Cap cross-border Mergers and Acquisitions. English - Deutsch - Svenska Mid & Small-Cap cross-border Mergers and Acquisitions English - Deutsch - Svenska Innehåll 1 Om DWÜ & ZIF Läs mer vilka vi är, våra värderingar och kultur, och hur vi arbetar. 2 Våra Tjänster 3 Transaktioner

Läs mer

SKUM OCH DESS TILLVERKNING,

SKUM OCH DESS TILLVERKNING, SKUM OCH DESS TILLVERKNING, BEARBETNING SAMT ANVÄNDNINGSOMRÅDEN Marina Wiklöf Handledare: Rolf Lövgren Mälardalens Högskola Produktutveckling 3 INNEHÅLL Inledning... 3 Historia... 3 Tillverkning... 4 Bearbetningsmetoder...

Läs mer

Innehåll. Kapitel 3 7. DK-koppplingsdosor 8 115 1,5 till 240 mm 2, IP 54 67. KV-normcentraler 116 145 upp till 63 A, 3 54 moduler, IP 54 65

Innehåll. Kapitel 3 7. DK-koppplingsdosor 8 115 1,5 till 240 mm 2, IP 54 67. KV-normcentraler 116 145 upp till 63 A, 3 54 moduler, IP 54 65 Innehåll Kapitel 3 7 DK-koppplingsdosor 8 115 1,5 till 240 mm 2, IP 54 67 KV-normcentraler 116 145 upp till 63 A, 3 54 moduler, IP 54 65 Kapsling med dörr 146-211 upp till 250 A, IP 66 Mi-kapslingar 212

Läs mer

Skapar konkurrenskraft.

Skapar konkurrenskraft. Skapar konkurrenskraft. Hela vägen från prototyp till serietillverkning På Brickpack är vi specialiserade på stansning och skärning. Från precisionsstansning med små toleranser till detaljer med större

Läs mer

Årsstämma 2013 VD:s anförande Per Lindberg, VD & Koncernchef

Årsstämma 2013 VD:s anförande Per Lindberg, VD & Koncernchef Årsstämma 2013 VD:s anförande Per Lindberg, VD & Koncernchef NYEMISSIONEN VISAR TYDLIGA RESULTAT VI SKAPAR STORT INTRESSE OCH FÖRTROENDE Nyemissionen tillförde cirka MSEK 1 996 Starkt stöd från aktieägare

Läs mer

Trävaror och byggprodukter för industriell tillverkning och modernt byggande.

Trävaror och byggprodukter för industriell tillverkning och modernt byggande. Trävaror och byggprodukter för industriell tillverkning och modernt byggande. Hög kapacitet och nyskapande lösningar. För våra kunders behov Visionen för Martinsons Trä är att med engagerade medarbetare

Läs mer

Nexam Chemical Aktiespararna Småbolagsdagen 3 jun Johan Arvidsson, VD

Nexam Chemical Aktiespararna Småbolagsdagen 3 jun Johan Arvidsson, VD Nexam Chemical Aktiespararna Småbolagsdagen 3 jun 2019 Johan Arvidsson, VD Nexam Chemical Functionalizing Polymers R&D Huvudkontor - Sverige Produktion Kemi och syntes, Skottland Skottland Sverige Polymerer,

Läs mer

Hur svårt kan det vara? NOLATO PLASTTEKNIK UTVECKLING OCH TILLVERKNING AV KVALIFICERADE PLASTKOMPONENTER SEDAN 1955

Hur svårt kan det vara? NOLATO PLASTTEKNIK UTVECKLING OCH TILLVERKNING AV KVALIFICERADE PLASTKOMPONENTER SEDAN 1955 Hur svårt kan det vara? NOLATO PLASTTEKNIK UTVECKLING OCH TILLVERKNING AV KVALIFICERADE PLASTKOMPONENTER SEDAN 1955 INTE SÅ ENKELT. Att formspruta plast kan vara svårt. Åtminstone om man som vi på Nolato

Läs mer

F O O D T E C H N O L O G Y B I O T E C H. Plast ger nya möjligheter

F O O D T E C H N O L O G Y B I O T E C H. Plast ger nya möjligheter F O O D T E C H N O L O G Y B I O T E C H Plast ger nya möjligheter Plast ger nya möjligheter Plast inom livsmedelsapplikationer, bioteknik och pharmaceutiska områden har många egenskaper som ger stora

Läs mer

Packaging solutions close to you

Packaging solutions close to you Packaging solutions close to you Innehåll Om oss sid 04 Kvalitet sid 06 Miljö sid 08 PRODUKTION sid 10 PRODUKTER FÖR RETAIL sid 12 PRODUKTER FÖR INDUSTRI sid 13 VAD STENQVIST STÅR FÖR sid 14 Kontakt sid

Läs mer

Ny leverantör. Skydds

Ny leverantör. Skydds Ny leverantör Skydds slang Anamet skyddsslang från Miltronic Miltronic har valt Anamet Europe som ny leverantör av skyddsslang! Bytet till Anamets produktsortiment, med bland annat det välkända Anaconda-Sealtite

Läs mer

VI LÖSER DINA BEHOV INOM POLYURETAN

VI LÖSER DINA BEHOV INOM POLYURETAN VI LÖSER DINA BEHOV INOM POLYURETAN Vi är Skandinaviens ledande tillverkare av formgjutna och sprutade produkter i Polyuretan och vi har lång erfarenhet som problemlösare och leverantör till industrin.

Läs mer

STÅLET SOM BYGGER BÄTTRE AFFÄRER

STÅLET SOM BYGGER BÄTTRE AFFÄRER Utvecklat av experter anpassat för verktygstillverkning Uddeholm AM Corrax STÅLET SOM BYGGER BÄTTRE AFFÄRER #1 INOM HÖG- PRESTERANDE VERKTYGSSTÅL Med forskning och utveckling i framkant, innovativa idéer

Läs mer

Herr ordförande, bästa aktieägare och stämmodeltagare,

Herr ordförande, bästa aktieägare och stämmodeltagare, Herr ordförande, bästa aktieägare och stämmodeltagare, HEXPOL är ett relativt nytt bolag på Stockholmsbörsen OMX Nordic Mid Cap listan och detta är den andra årsstämman i vår börshistoria. Den första stämman

Läs mer

Välkommen till en värld av perfekta lösningar omkring kabel

Välkommen till en värld av perfekta lösningar omkring kabel Välkommen till en värld av perfekta lösningar omkring kabel Marknader & Produkter Välkommen till HellermannTyton. Våra systemlösningar är perfekt anpassade till att möta de utmaningar som olika branscher

Läs mer

ENGINEERED POLYMER SOLUTIONS SPEEDSEAL - PROGRAMMET

ENGINEERED POLYMER SOLUTIONS SPEEDSEAL - PROGRAMMET ENGINEERED POLYMER SOLUTIONS SPEEDSEAL - PROGRAMMET MÖJLIGHETER VI KAN UTVECKLA ALLT, OAVSETT MATERIAL OCH DIMENSIONER Chesterton har i flera årtionden varit den främsta tillverkaren av tätningslösningar

Läs mer

POWER UP YOUR BUSINESS!

POWER UP YOUR BUSINESS! POWER UP YOUR BUSINESS! OUR BUSINESS Tre affärsområden: Strömförsörjning Elektriska motorer Elektromekanik Vi tillför: Rätt kompetens Rätt produkt Rätt pris SMARTA TEKNISKA LÖSNINGAR ÄR VÅR PROFESSION

Läs mer

DET ÄR MÄNNISKOR SOM SKAPAR SÄKERHETEN

DET ÄR MÄNNISKOR SOM SKAPAR SÄKERHETEN DET ÄR MÄNNISKOR SOM SKAPAR SÄKERHETEN VÄLKOMMEN! ADI är den marknadsledande distributören av brand- och säkerhetsprodukter och har bedrivit verksamhet i över 30 år. Vi säljer allt från video- till brandsäkerhetslösningar

Läs mer

VD Anders Spetz har ordet. Multifunktionell Masterbatch. Mars Multifunktionell masterbatch

VD Anders Spetz har ordet. Multifunktionell Masterbatch. Mars Multifunktionell masterbatch VD Anders Spetz har ordet Det är med stor tillförsikt som jag kan konstatera att Nexam Chemical såhär ett kvartal in i 2018 utvecklas mycket väl. Vi är inne i en otroligt intensiv fas i bolagets utveckling

Läs mer

Nr 1 100% 40 länder. Ett varumärke har blivit två nya. FUCHS i korthet anställda. 24 Laboratorier

Nr 1 100% 40 länder. Ett varumärke har blivit två nya. FUCHS i korthet anställda. 24 Laboratorier FUCHS Lubricants Ett varumärke har blivit två nya Statoil servicestationer: Har bytt varumärke till Circle K. Den kanadensiska ägaren Couche- Tard profilerar om samtliga butiker i världen. Statoil Lubricants:

Läs mer

Bättre totalekonomi med kundanpassade lösningar

Bättre totalekonomi med kundanpassade lösningar Bättre totalekonomi med kundanpassade lösningar 1 Bred kompetens och snabb service oavsett behov Tebeco är en av Sveriges ledande leverantörer av produkter och förnödenheter till ytbehandling, gjutning

Läs mer

Din verksamhet är vår affärsidé!

Din verksamhet är vår affärsidé! SE Din verksamhet är vår affärsidé! Ammeraal Beltech:» förstår din process» för alla dina transportbandbehov» just-in-time leveranser www.ammeraalbeltech.com Förstå din produktionsprocess Specialist i

Läs mer

TRICOBIOTOS Selective Professional

TRICOBIOTOS Selective Professional TRICOBIOTOS Selective Professional Vi vill hälsa er välkomna till en ny produkt och aktör i hårvårdsbranschen som introduceras/distribueras i hela Sverige. Ett italienskt företag TRICOBIOTOS Specialiserat

Läs mer

EN DEL I UTVECKLINGEN AV ERA PRODUKTER

EN DEL I UTVECKLINGEN AV ERA PRODUKTER Formsprutar era produkter EN DEL I UTVECKLINGEN AV ERA PRODUKTER Om Företaget Weland Plastic är ett expansivt fullserviceföretag inom termoplaster, med egna resurser alltifrån idé till färdig produkt.

Läs mer

Från idé till färdig produkt. Ett företag i VA Automotive-koncernen WWW.INDUSTRITEKNIK.SE

Från idé till färdig produkt. Ett företag i VA Automotive-koncernen WWW.INDUSTRITEKNIK.SE Från idé till färdig produkt Ett företag i VA Automotive-koncernen WWW.INDUSTRITEKNIK.SE All kompetens under ett tak IndustriTeknik startade 1986 som ett familjeföretag men ingår sedan 2010 i koncernen

Läs mer

KAN ÅTERVINNAS OM OCH OM IGEN

KAN ÅTERVINNAS OM OCH OM IGEN Snabb- guide Rätt plast- förpackningar KAN ÅTERVINNAS OM OCH OM IGEN Rätt val av plastförpackningar bidrar till en bättre miljö Idag tillverkas det stövlar av brödpåsar, balkonggolv av pyttipannaförpackningar

Läs mer

Guide för limning av plast och elastomerer

Guide för limning av plast och elastomerer Guide för limning av plast och elastomerer 3 Varför använda Loctite och Terosons limmer istället för andra fogningsmetoder Denna guide erbjuder en enkel vägledning för att välja rätt Loctite - och Terosonlim

Läs mer

Det bästa från havet

Det bästa från havet Det bästa från havet Det bästa utbudet från havet Errigal Seafood förser återförsäljare, grossister, livsmedelsföretag och andra aktörer på den globala marknaden med förstklassiga fisk- och skaldjursprodukter.

Läs mer

WEO Plug-In Cartridge

WEO Plug-In Cartridge WEO Plug-In Cartridge WEO Plug-In Cartridge - Hydrauliska anslutningar som sparar tid, utrymme och pengar Den flexibla lösningen som minskar dina kostnader Minimera monterings- och testtider. Tillverka

Läs mer

inriver PIM och Precio Fishbone för ökad försäljning

inriver PIM och Precio Fishbone för ökad försäljning PRECIO FISHBONE // INRIVER PIM inriver PIM och Precio Fishbone för ökad försäljning inriver PIM är Nordens mest köpta plattform för hantering av produktinformation Ökad försäljning och omsättning med PIM

Läs mer

Kompositslangar och kopplingar. Fluid transfer solutions Kompositslangar och kopplingar, TRELLFLEX applikationer

Kompositslangar och kopplingar. Fluid transfer solutions Kompositslangar och kopplingar, TRELLFLEX applikationer TRELLEBORG FLUID HANDLING SOLUTIONS Kompositslangar och kopplingar Fluid transfer solutions Kompositslangar och kopplingar, applikationer www.trelleborg.com/fluidhandling TRELLEBORG, LEDANDE INOM POLYMERA

Läs mer

Waterborn, Aggebo & Henriksen

Waterborn, Aggebo & Henriksen Vi är Kvadrat Vi är Kvadrat Kvadrat har varit ledande på området textil innovation sedan 1968 då vårt företag först grundades. Vi tillverkar nutida kvalitetstyger och tygrelaterade produkter som specificeras

Läs mer

PROJEKTMODELLEN 1. BEHOVSANALYS 3. DESIGNFAS 5. FÖRSERIE 4. PROTOTYP 6. LEVERANS 2. PROJEKTPLAN

PROJEKTMODELLEN 1. BEHOVSANALYS 3. DESIGNFAS 5. FÖRSERIE 4. PROTOTYP 6. LEVERANS 2. PROJEKTPLAN Under drygt 40 år har vi, tillsammans med ledande tillverkare, kunnat erbjuda hög applikationskunskap och specialist- PROJEKTMODELLEN Helag marknadsför ett brett program av kontaktdon och kapslingar till

Läs mer

APS Norway. Leverantör av rörsystem inom vatten, avlopp, kraftverk och industri. Företagspresentation. APS Norway AS.

APS Norway. Leverantör av rörsystem inom vatten, avlopp, kraftverk och industri. Företagspresentation. APS Norway AS. www.consilio.no APS Norway Leverantör av rörsystem inom vatten, avlopp, kraftverk och industri Företagspresentation APS Norway AS Amiantit trading Flowtite GRP-rör GRP-rör till kraftverk GRP-rör till vatten

Läs mer

Du gör affärer vi garanterar. nordicguarantee.se

Du gör affärer vi garanterar. nordicguarantee.se Du gör affärer vi garanterar. nordicguarantee.se Om oss Du gör affärer vi garanterar. Som vårt namn antyder arbetar vi med garantier och inget annat än garantier. Vi har ett team av mycket kompetenta och

Läs mer

Med passion för precision

Med passion för precision Med passion för precision På Husqvarna Group har vi ända sedan starten 1689 gått utanför ramarna för att skapa banbrytande tekniska lösningar Med passion för precision Under årens lopp har vår passion

Läs mer

Ägare & företagsledning

Ägare & företagsledning Med rötterna i Småland En erfaren yngling! Fameco Group är ett ungt företag, trots det har vi gjort en lång resa. Från ursprunget som små familjeföretag, startade på 1940-talet, till en företagsgrupp med

Läs mer

Kundanpassade ställverk. Vi bygger ställverk snabbt och effektivt utifrån din specifikation.

Kundanpassade ställverk. Vi bygger ställverk snabbt och effektivt utifrån din specifikation. Kundanpassade ställverk Vi bygger ställverk snabbt och effektivt utifrån din specifikation. Vi på Eldon sätter alltid kunden i centrum och gör allt vi kan för att leverera en optimal skåp- och ställverkslösning

Läs mer

Det hela började i 1948. 15 sqm

Det hela började i 1948. 15 sqm The Sharp choice Det hela började i 1948 15 sqm 2 Familjägd koncern Mr Anders Hallberg The Founder 2006 Mr Jarl Hallberg CEO, MIAB Mr Per-Olov Hallberg Technical Director Mrs Pernilla Melén President AB

Läs mer

Parker visar vägen mot en spännande framtid

Parker visar vägen mot en spännande framtid Parker visar vägen mot en spännande framtid Jobb, traineeprogram & examensarbeten inom Parker aerospace climate control electromechanical filtration fluid & gas handling hydraulics pneumatics process control

Läs mer

Vi erbjuder därför våra bästa idéer vid varje enskilt tillfälle, vilket förutsätter en aktiv förvaltning oberoende av index. Januari 2013 Fonderna

Vi erbjuder därför våra bästa idéer vid varje enskilt tillfälle, vilket förutsätter en aktiv förvaltning oberoende av index. Januari 2013 Fonderna Det viktigaste för oss är vad kunden verkligen får i fickan. Vårt fokus ligger således på kundens resultat, och inte på hur marknaderna generellt utvecklas. Vi erbjuder därför våra bästa idéer vid varje

Läs mer

Varför är det livsviktigt? För att vi inte ska ta skada. Vissa ämnen skadar vår kropp. Kunskapen om ämnenas påverkan på vår kropp ökar hela tiden.

Varför är det livsviktigt? För att vi inte ska ta skada. Vissa ämnen skadar vår kropp. Kunskapen om ämnenas påverkan på vår kropp ökar hela tiden. Livsviktigt Varför är det livsviktigt? För att vi inte ska ta skada. Vissa ämnen skadar vår kropp. Kunskapen om ämnenas påverkan på vår kropp ökar hela tiden. Trots det, eller tack vare det, kommer det

Läs mer

Slangkatalog. Utgåva 1.0

Slangkatalog. Utgåva 1.0 Slangkatalog Utgåva 1.0 Innehåll PA (Polyamid) Slitstark, bra tryckbeständighet. sidan 2 PA12HIPHL (Polyamid) Bromsslang enligt DIN 74324 för fordon. sidan 3 HTRAB (TPE) Bromsslang enligt ISO 7628:2010

Läs mer

SVEBA-DAHLEN.COM SVENSK INNOVATION GLOBAL BAKNING

SVEBA-DAHLEN.COM SVENSK INNOVATION GLOBAL BAKNING SVEBA-DAHLEN.COM SVENSK INNOVATION GLOBAL BAKNING Kunskap och trygghet från en erfaren branschexpert. SVEBA-DAHLEN.COM SVEBA DAHLEN GROUP Sveba Dahlen erbjuder ett unikt helhetskoncept med användarvänliga

Läs mer

SAMMA VÅGLÄNGD. Intervju

SAMMA VÅGLÄNGD. Intervju SAMMA VÅGLÄNGD Industrivärlden håller ibland inne med en del överraskningar! Företag går ihop, kompanjonskap bildas och ibland undrar vi varför. Vid andra tillfällen verkar anledningarna mer uppenbara

Läs mer

Dekaler Skyltar Emblem Metabrite TM Overlayer Frontpaneler Membranpaneler Pekskärmar E.L - lampor

Dekaler Skyltar Emblem Metabrite TM Overlayer Frontpaneler Membranpaneler Pekskärmar E.L - lampor Dekaler Skyltar Emblem Metabrite TM Overlayer Frontpaneler Membranpaneler Pekskärmar E.L - lampor Välkommen till Danielson DANIELSON levererar industriell grafik för all typ av produktmärkning. Screentryckning

Läs mer

Vi är SKF TILLSAMMANS ÄR VI STARKA

Vi är SKF TILLSAMMANS ÄR VI STARKA Vi är SKF TILLSAMMANS ÄR VI STARKA 2 Det är upp till oss Anta utmaningarna, låt våra kunder stå i centrum i allt vi gör. Låt oss ta till oss kraften i entreprenörskap och lagarbete för att ta vara på varje

Läs mer

Parker visar vägen mot en spännande framtid. Jobb, traineeprogram & examensarbeten inom Parker

Parker visar vägen mot en spännande framtid. Jobb, traineeprogram & examensarbeten inom Parker Parker visar vägen mot en spännande framtid Jobb, traineeprogram & examensarbeten inom Parker Parker din globala arbetsgivare offshore, marin listan kan göras hur lång som helst. Parker nöjer sig heller

Läs mer

1. Företagspresentation

1. Företagspresentation 1. Företagspresentation Genom lång erfarenhet, kompetens och senaste teknik levereras lösningar av högsta kvalitet 1 2 3 4 Strategisk tillväxt SSTs resa Historia SST mötte dagens ljus i ett garage i en

Läs mer

tak Sarnafil pvc-duk

tak Sarnafil pvc-duk unik kunskap - oöverträffad kvalitet ett naturligt val I dag omfattar ekologisk hållbarhet också användning av miljövänliga byggmaterial. Hos Sika Sarnafil ser vi det som en positiv utveckling och har

Läs mer

DE INTELLIGENTA HISSARNA ÄR HÄR

DE INTELLIGENTA HISSARNA ÄR HÄR DE INTELLIGENTA HISSARNA ÄR HÄR KONE 24/7 CONNECTED SERVICES I samarbete med IBM har KONE gjort hissar och rulltrappor intelligenta. Genom att ansluta dem till molnet kan vi samla in stora mängder data

Läs mer

RACING PWR Racing Team vill lyfta svensk motorsport. NYTT SORTIMENT på väg in i hamn OLIEKOMPAGNIET BLIR LUKOILS AMBASSADÖR I DANMARK

RACING PWR Racing Team vill lyfta svensk motorsport. NYTT SORTIMENT på väg in i hamn OLIEKOMPAGNIET BLIR LUKOILS AMBASSADÖR I DANMARK NEWS Always moving forward NYTT SORTIMENT på väg in i hamn OLIEKOMPAGNIET BLIR LUKOILS AMBASSADÖR I DANMARK RACING PWR Racing Team vill lyfta svensk motorsport NR 2 2015 LUKOIL NEWS UTKOMMER CIRKA 4 GÅNGER

Läs mer

SSAB Boron OPTIMERAT FÖR DIG OCH HÄRDNING

SSAB Boron OPTIMERAT FÖR DIG OCH HÄRDNING SSAB Boron OPTIMERAT FÖR DIG OCH HÄRDNING Om du upplevt att stål med ojämn kvalitet stör din produktion rekommenderar vi ett byte till SSAB Boron. SSAB BORON STÅLET SOM GÖR DIN PRODUKTION ENKLARE OCH MER

Läs mer

Specialty Stainless Steel Processes

Specialty Stainless Steel Processes Specialty Stainless Steel Processes Bodycote Din självklara samarbetspartner Exakt det du behöver. Bodycote erbjuder en komplett serie servicetjänster värmebehandling, ytbehandling och het isostatisk pressning

Läs mer

VI ÄR JOOL CAPITAL PARTNER. EN LEDANDE AKTÖR PÅ DEN NORDISKA FÖRETAGSOBLIGATIONSMARKNADEN INOM SEGMENTET 30-200 MILJONER SEK

VI ÄR JOOL CAPITAL PARTNER. EN LEDANDE AKTÖR PÅ DEN NORDISKA FÖRETAGSOBLIGATIONSMARKNADEN INOM SEGMENTET 30-200 MILJONER SEK VI ÄR JOOL HEJ! VI ÄR JOOL CAPITAL PARTNER. EN LEDANDE AKTÖR PÅ DEN NORDISKA FÖRETAGSOBLIGATIONSMARKNADEN INOM SEGMENTET 30-200 MILJONER SEK. Vår affärsidé är att matcha ihop sunda företag som är i behov

Läs mer

Kundanpassade kvalitetslösningar. In i minsta detalj. Till rätt pris.

Kundanpassade kvalitetslösningar. In i minsta detalj. Till rätt pris. Kundanpassade kvalitetslösningar. In i minsta detalj. Till rätt pris. Tryckt på Cyclus Offset/Print, ett till 100% återvunnet och miljövänligt papper producerat av avsvärtat returpapper från hushåll och

Läs mer

Temperaturgivare för industri och forskning

Temperaturgivare för industri och forskning Temperaturgivare för industri och forskning Pentronic din partner för säker temperaturmätning 1 Pentronic Det här är Pentronic Pentronic är en av Europas största tillverkare av industriella temperaturgivare.

Läs mer

Nexam Chemical. Årsstämma 16 maj Johan Arvidsson, VD

Nexam Chemical. Årsstämma 16 maj Johan Arvidsson, VD Nexam Chemical Årsstämma 16 maj 2019 Johan Arvidsson, VD Nexam Chemical Functionalizing Polymers R&D Huvudkontor - Sverige Produktion Kemi och syntes, Skottland Skottland Sverige Polymerer, Färg, Funktion,

Läs mer

En snabbare och starkare affärspartner

En snabbare och starkare affärspartner En snabbare och starkare affärspartner Varför blir vissa företag mer framgångsrika än andra? Beror det på kortare time to market, innovationstakten eller produktionskostnaden? Svaret är ovillkorligen ja

Läs mer

En kort presentation om våra produktområden och om oss som leverantör.

En kort presentation om våra produktområden och om oss som leverantör. En kort presentation om våra produktområden och om oss som leverantör. Tryck Vi erbjuder allt från små tryckgivare och transmitters till instrument som manometrar, handpumpar och hela kalibreringssystem.

Läs mer

Security Products Partnerprogram

Security Products Partnerprogram Security Products Partnerprogram Answers for infrastructure. Security Products Partnerprogram med oss är du säker Security Products är ett affärsområde inom Siemens AB, Building Technologies Division och

Läs mer

Företagspresentation

Företagspresentation Företagspresentation SCN Group SCN Lokalkontor Sensor ECS Sverigekontor + Lager SCN Huvudkontor + Lager Sensor ECS Danmarkskontor SCN Lokalkontor SCN Group Sensor Control Nordic AB Sensor ECS AB Sensor

Läs mer

NATURE CREATES HER OWN SMART PACKAGING THERE S BILLERUD.

NATURE CREATES HER OWN SMART PACKAGING THERE S BILLERUD. NATURE CREATES HER OWN SMART PACKAGING FOR YOUR NEEDS FOR YOUR NEEDS, THERE S BILLERUD. SMARTARE FÖRPACKNINGAR Attraherar konsumenter Ökar produktiviteten Sänker transportkostnaderna Reducerar avfallsmängden

Läs mer

hydraulik CEJN Multi-X Flexibla multikopplingar för snabbt och enkelt handhavande www.cejn.se

hydraulik CEJN Multi-X Flexibla multikopplingar för snabbt och enkelt handhavande www.cejn.se hydraulik CEJN MultiX Flexibla multikopplingar för snabbt och enkelt handhavande www.cejn.se Med CEJN MultiX kan du minimera stilleståndstiden vid verktygsbyten ansluta hydraulledningar under resttryck

Läs mer

Din stål och smidesleverantör

Din stål och smidesleverantör Din stål och smidesleverantör Innovativ partner Ferrocon är ett innovativt verkstadsföretag som har varit verksamma i Skövde sedan 1951. Idag med ett 30-tal engagerade medarbetare, flexibel organisation,

Läs mer

Lösningar, Helhet, Säkerhet

Lösningar, Helhet, Säkerhet Lösningar, Helhet, Säkerhet Att välja rätt slanglösning är lika självklart som att välja rätt skruv eller grundmaterial. Ingen länk är svagare än den andra. Slangspecialisten levererar industrislang, kopplingar

Läs mer

COMTEC KOMPOSITTEKNOLOGI KVALITATIVA KOMPOSITMATERIAL BETONG SKYDD FÖRSTÄRKNING REPARATION ÅTERBYGGNAD

COMTEC KOMPOSITTEKNOLOGI KVALITATIVA KOMPOSITMATERIAL BETONG SKYDD FÖRSTÄRKNING REPARATION ÅTERBYGGNAD COMTEC KOMPOSITTEKNOLOGI KVALITATIVA KOMPOSITMATERIAL BETONG SKYDD FÖRSTÄRKNING REPARATION ÅTERBYGGNAD SKYDD MOT FROST- OCH ROSTSPRÄNGNING SAMT SLITAGE OCH KEMIKALIEANGREPP COMTEC HÖGTEKNOLOGI FÖR BYGGNADSINDUSTRIN

Läs mer

Sveriges mest engagerade teknik- och IT-konsulter

Sveriges mest engagerade teknik- och IT-konsulter Sveriges mest engagerade teknik- och IT-konsulter NÖJD KUND LÖNSAMHET NÖJD MEDARBETARE AFFÄRSMODELLEN Det här är vad vi gör På Alten utvecklar och levererar vi teknik och IT- kompetens till världsledande

Läs mer

AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE. Skillnaden är auktoriserad

AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE. Skillnaden är auktoriserad AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE Skillnaden är auktoriserad NSK Europe tillverkar kullager, fordonskomponenter, styrsystem och precisionsprodukter i sina moderna tillverkningsfabriker runt om i Europa. Peterlee

Läs mer

Tar dig stegvis mot nya motorlösningar

Tar dig stegvis mot nya motorlösningar Tar dig stegvis mot nya motorlösningar Stegia en växande koncern Stegia en växande koncern Sedan starten 1993 har Stegia utvecklats till en global koncern med tekniskt innovativa motorlösningar. Vi kan

Läs mer

AESSEAL SWEDEN AB SEALING THE WORLD

AESSEAL SWEDEN AB SEALING THE WORLD AESSEAL SWEDEN AB SEALING THE WORLD AESSEAL GÖR DET MÖJLIGT Redan år 1983 klev AESSEAL in i en bransch som dominerades av några stora internationella aktörer. För att kunna ta sig in på marknaden och överleva

Läs mer

Komponenter och systemlösningar för komplexa applikationer och processer

Komponenter och systemlösningar för komplexa applikationer och processer Komponenter och systemlösningar för komplexa applikationer och processer Vårt utbud av produkter och tjänster Våra prestationer och passion för teknik gör oss till världsmarknadsledande. Nyskapande och

Läs mer

Smarta servicelösningar som skapar mervärde

Smarta servicelösningar som skapar mervärde Smarta servicelösningar som skapar mervärde Ja, service kan vara smart! SMARTA LÖSNINGAR SOM GER AFFÄRSNYTTA Som Nordens ledande serviceleverantör levererar vi professionella lösningar som frigör tid och

Läs mer

TORKMATERIAL IKATEX BOX. ikatex TEXTILA TORKDUKAR AV HÖG KVALITET I PRAKTISK FÖRPACKNING

TORKMATERIAL IKATEX BOX. ikatex TEXTILA TORKDUKAR AV HÖG KVALITET I PRAKTISK FÖRPACKNING TORKMATERIAL ikatex IKATEX BOX TEXTILA TORKDUKAR AV HÖG KVALITET I PRAKTISK FÖRPACKNING Ikatex är en serie av textila, högklassiga torkdukar för den mest krävande användaren. Torkdukarna klarar hårda krav

Läs mer