Exxact och Renova. Du är unik. Visa det.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Exxact och Renova. Du är unik. Visa det."

Transkript

1 Exxact och Renova Du är unik. Visa det.

2 Byt strömställare det finns mer än vitt att välja bland Är design, komfort och energieffektivitet viktigt för dig? I så fall har vi strålande nyheter du behöver inte längre stå ut med gamla, skamfilade och omatchade apparatserier därhemma. Med Renova och vår nya Exxact-serie finns det så mycket mer än vit standarddesign att välja. Dessutom finns många smarta funktioner som kan integreras för lägre energiförbrukning och maximal komfort. Läs mer och byt sedan ut dina strömställare.

3

4 Hitta Exxact vad du vill ha Den nya Exxact-serien har vunnit utmärkelsen Red Dot Design, världens främsta designpris, för dess höga designkvalitet. Helt Exxact Exxact är en helt ny apparatserie med över 250 moderna funktioner. Här finns allt för ditt hem, från uttag och strömställare till rörelsedetektorer och termostater, tillgängligt i en och samma design. Oavsett inredningsstil blir ditt hem både snyggare och mer lyxigt. Med flera designfamiljer, som Exxact Primo, Exxact Design och Exxact Solid, är det enkelt att hitta den stil du vill ha. Grenuttagets värsta fiende Med Exxact får du flera uttag och funktioner i varje installation och slipper därmed förlängningssladdar.

5 250 Exxact finns med fler än 250 funktioner. Om du inte hittar den färg eller funktion du vill ha i affären kan du kontakta en återförsäljare eller en elinstallatör. Lägg till dekorbelysning Skapa en mysig miljö med Exxact dekorbelysning. Välj mellan orienteringsljus, dimmer med dekorbelysning eller ram med dekorbelysning.

6 Exxact Primo ett prima val Exxact Primo har en funktionell och lätt rundad ramdesign och finns i vitt, metallic och antracit. Med sin fräscha och strama design passar Primo i de flesta miljöer. Möjligheterna är obegränsade om du väljer en Primo med 1-, 2- eller 3-facksram. Den kan lätt bytas till någon ram från Exxact Design serien. Kombinera din egna Exxact Primo passar lika bra för 1-vägsuttag, som för större kombinationsinstallationer. Den finns i 1- till 5-facksram, med avtagbara mellanväggar för mer omfattande funktioner eller i en matrisram för upp till 6 insatser. Missa inte den nya häftiga runda knappen ett stilfullt inslag i de flesta miljöer.

7 Exxact Design tänk utanför ramarna Nu får du obegränsade möjligheter att skapa dina egna alster. Genom att sätta in ett favoritfoto, en tapet eller en färg i den transparenta ramen kan du skapa en helt egen design och matcha inredningen eller förstärka en känsla i ditt hem. Till Exxact Design medföljer tre vändbara ark i sex olika inspirerande färger och mönster. Från Primo till Design Om du väljer en Exxact Primo kan du ändra den enkelt. Ta bara bort fronten och byt ut den mot den transparenta Exxact Design-ramen.

8 Exxact den design du vill ha Exxact Design finns i de vanligaste kombinationslösningarna för hemmet. 1- till 3-facksramar och en ram för 2-vägsuttag. Den transparenta ramen kan enkelt och säkert tas bort utan att strömförande delar vidrörs. Brist på inspiration? Testa vårt designverktyg Mix&Match på

9 Exxact Solid massiv skönhet Massiva material gör Exxact Solid till arkitekternas förstahandsval. Välj mellan borstat stål eller glas i vitt, svart eller titan. Exxact Solid finns i en mängd kombinationer 1- till 4-facksramar, 2-facksramar utan mellanväggar och ramar för 2-vägsuttag. Lägg till dekorbelysning I Exxact ingår även specialramar med dekorbelysning. De främre ramarna finns även i borstat stål om du vill ha en ännu mer elegant och modern stil.

10 Renova De senaste funktionerna med retrodesign Om du bor in en äldre bostad kanske du tvekar inför att byta ut elinstallationerna eftersom moderna apparatserier skulle skilja sig för mycket från den övriga designen. Låt vår retroserie Renova lösa ditt dilemma. Renova innehåller de senaste funktionerna samtidigt som den har samma lekfulla och rundade design som när elektricitet var alldeles ny. Två typer, många detaljer Renova består av två designfamiljer: den enklare Renova Original och den mer lyxiga Renova Glas. Missa inte de genuina detaljerna: tapetskydd för att fullända din Renova Original, kombinationsramar och gammaldags installationer med vridbrytare.

11

12 Renova Original gammal skönhet Renova Original finns i de klassiska färgerna svart och vit och ger en häftig kontrast i ett modernt hem. Renova Original är även ett självklart val om du vill behålla känslan i ett hus som är byggt på 1800-talet eller tidigt 1900-tal. Materialet är plast men den gamla bakelitkänslan finns kvar.

13 Renova Glas retro i hög grad Det här är det perfekta valet om du är ute efter en mer lyxig retrostil. Tack vare glasramarna har Renova Glas samma blanka porslinsutseende som elapparaturen från det glänsande 1920-talet. Den får även en intressant effekt i offentliga och sofistikerade miljöer. Renova Glas finns i svart eller vitt och ramarna kan innehålla upp till tre insatser med olika funktioner.

14

15 Lägre energiförbrukning och bättre komfort Då elpriserna blir högre varje år och framtiden måste bli grönare vill vi att du ska få ut mesta möjliga av energin. Både Exxact- och Renova-serien innehåller därför olika funktioner som hjälper dig att höja komforten och sänka dina elkostnader. Här är några exempel på smarta funktioner som kan installeras. Dimrar En dimmer är inte bara ett smart sätt att justera ljuset. När du sänker ljusstyrkan till hälften minskar du även energiförbrukningen med 25 procent. Timrar och timeruttag Stängde du av strykjärnet innan du gick ut? Med några enkla timeruttag minskar du elkostnaderna och höjer säkerheten. Timern måste slås på för att uttaget ska få ström och efter en förprogrammerad tid stängs uttaget av. Både minskad olycksrisk och lägre energiförbrukning. Rörelsedetektorer Äntligen kan du gå ned i källaren eller in i garaget utan att behöva ställa ifrån dig allt för att tända ljuset. Rörelsedetektorn tänder ljuset automatiskt och släcker när du går. Ingen mer irritation eller onödig energiförbrukning. Termostater Ett mycket enkelt sätt att spara energi och öka komforten därhemma är att installera termostater som styr uppvärmningen från element eller golv i varje rum. Resultatet är en jämnare temperatur och för varje grad temperaturen sänks minskar energiförbrukningen med 5%.

16

17 Trådlöst Connect Ibland behövs en extra strömställare där en vanlig installation vore komplicerad eller helt omöjlig. Gör det möjligt med vårt trådlösa Connect. Det styrs av radiosignaler och därför kan du installera vad du vill var som helst och utan kablar! Montera en strömbrytare på badrummets kaklade väggar eller glasdörr eller någon annanstans precis där du vill ha den. Connect är kompatibel med Exxact-serien. Det finns mer! Fanns inte den färgen eller insatsen du ville ha i affären? Oroa dig inte! Vi har ett stort utbud av apparatserier och funktioner. Om du vill ha hjälp kontaktar du bara en återförsäljare eller elinstallatör.

18 Fakta om elinstallationer Nya strömställare och uttag förskönar ditt hem. Om du dessutom lägger till funktioner såsom dimmer, rörelsedetektorer och timrar får du en bättre komfort och lägre energikostnader. Med nödig kännedom kan du byta strömställare och vägguttag till likvärdiga, dock inte göra några andra ändringar eller utökningar. Installationer i våta eller fuktiga utrymmen måste vara utrustade med jordfelsbrytare och apparatserier med starkare fuktskydd än i vanliga fall. Se till att du använder rätt material för det aktuella utrymmet. Kom ihåg att du själv är ansvarig för kvaliteten på dina installationer. Ta det säkra före det osäkra! Att tänka på Stäng av huvudströmbrytaren under installationen. Utför inga installationer utan rätt kunskaper. Tveka aldrig att kontakta en professionell installatör. Schneider Electric Sverige AB Box Nyköping Tel: Fax: info@se.schneider-electric.com MK Oktober 2011 Schneider Electric Sverige AB

Moderna elinstallationer. Design och teknik för din bostad VALGUIDE

Moderna elinstallationer. Design och teknik för din bostad VALGUIDE Moderna elinstallationer Design och teknik för din bostad VALGUIDE Exxact Vit standard Strömbrytare Strömbrytare för alla rum. Hög standard och stilren design. 2-vägsuttag 2-vägsuttag för alla rum. Hög

Läs mer

Rivstarta dina renoveringsprojekt! För ett säkert, stilfullt och bekvämt hem

Rivstarta dina renoveringsprojekt! För ett säkert, stilfullt och bekvämt hem Rivstarta dina renoveringsprojekt! För ett säkert, stilfullt och bekvämt hem Säkerhet Komfort Design 2 Ett hem är så mycket mer än ett hus. Det är en miljö där du ska känna dig trygg och avslappnad och

Läs mer

Dags för renovering! Guida dina kunder till säkrare, snyggare och bekvämare hem. schneider-electric.se/sv/partners/electricians

Dags för renovering! Guida dina kunder till säkrare, snyggare och bekvämare hem. schneider-electric.se/sv/partners/electricians Dags för renovering! Guida dina kunder till säkrare, snyggare och bekvämare hem. schneider-electric.se/sv/partners/electricians Life is On Schneider Electric 1 Erbjud dina kunder de bästa lösningarna.

Läs mer

Tänd lamporna med stil.

Tänd lamporna med stil. Tänd lamporna med stil. Interiördetaljen som många glömmer. Tänker du på strömbrytare, som något du bara använder för att tända och släcka lampor med? Eller vägguttag, som ett nödvändig ont för att få

Läs mer

Impressivo Ger dig valmöjligheter

Impressivo Ger dig valmöjligheter Impressivo Ger dig valmöjligheter BUSCH-JAEGER ABBs installationsprodukter har en lösning för alla hem och offentliga byggnader. Urvalet utvidgas ständigt med nya produkter, för att bibehålla kompatibilitet

Läs mer

Apparatserie Eljo Renova Förnyar och återskapar ELP05546

Apparatserie Eljo Renova Förnyar och återskapar ELP05546 Apparatserie Eljo Renova Förnyar och återskapar ELP05546 Eljo Renova återskapar känslan i äldre miljöer Att renovera äldre miljöer och bibehålla originalkänslan i de elektriska installationerna, har hittills

Läs mer

Niko touchswitch. Smart pekskärm för varje hem

Niko touchswitch. Smart pekskärm för varje hem Niko touchswitch Smart pekskärm för varje hem Niko touchswitch Smart pekskärm för varje hem Du känner säkert igen situationen: flera rum i hemmet har olika tryckknapp bredvid varandra. En eller flera

Läs mer

Eljo Trend Solid apparatserie. Ett samspel mellan design och teknik

Eljo Trend Solid apparatserie. Ett samspel mellan design och teknik Eljo Trend Solid apparatserie Ett samspel mellan design och teknik Låt känslan avgöra. Allt är form. Varje detalj i din omgivning ger en signal, levererar ett budskap. Formen berättar om funktionen. Men

Läs mer

Renova apparatserie. Modern teknik i klassisk design

Renova apparatserie. Modern teknik i klassisk design Renova apparatserie Modern teknik i klassisk design 1 ELP03264 P116335 ELP05235 P101951 P116332 P113502 Vridströmställare Vägguttag Kombidimmer P116333 Ljussignal Nätverksuttag Varvtalsregulator Vipptryckknapp

Läs mer

Installera på några sekunder, njut i åratal.

Installera på några sekunder, njut i åratal. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Installera på några sekunder, njut i åratal. NYA living by Danfoss termostater. Uppgradera nu gör vardagen lite bekvämare. Installera och glöm oroa dig inte över programmeringen

Läs mer

Trend Solid apparatserie. Ett samspel mellan design och teknik

Trend Solid apparatserie. Ett samspel mellan design och teknik Trend Solid apparatserie Ett samspel mellan design och teknik Låt känslan avgöra. Allt är form. Varje detalj i din omgivning ger en signal, levererar ett budskap. Formen berättar om funktionen. Men formen

Läs mer

Hotell. Designanpassade. produkter från ELKO

Hotell. Designanpassade. produkter från ELKO Designanpassade produkter från ELKO Scandic Grand Central Hotell ELKO vill som ledande leverantör av designprodukter, inom elinstallation, ge dig en helhetsbild av lösningar för hotellmiljöer. I denna

Läs mer

Sveriges bredaste apparatserie. ExxactTM. För installationer som leder vidare

Sveriges bredaste apparatserie. ExxactTM. För installationer som leder vidare Sveriges bredaste apparatserie ExxactTM För installationer som leder vidare P118480 P121129 Innehåll En Exxact innovation... 5 Ett Exxact ansvar... 8 Exxact-serien...10 Exxacts fördelar...16 Exxacta lösningar...20

Läs mer

Komfort och trivsel Produkter för säker styrning av hemmet

Komfort och trivsel Produkter för säker styrning av hemmet Komfort och trivsel Produkter för säker styrning av hemmet 2 Ett modernt, välplanerat hem där energibesparing, pålitlighet, flexibilitet och säkerhet är faktorer som önskas. I ABB:s sortiment hittar du

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL DITT NYA HEM

VÄLKOMMEN TILL DITT NYA HEM VÄLKOMMEN TILL DITT NYA HEM Elsäkerhet en självklarhet Bild 1) Ojordad stickkontakt, passar bara i ojordade uttag Bild 2) Ojordad stickkontakt, passar både i jordade och ojordade uttag Jordbleck Bild 3)

Läs mer

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag.

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag. SKÄRGÅRD -ett badrum som passar! Camargue Skärgård möbelkoncept kompletterar vårt breda utbud av badrumslösningar. Vi vill göra det enklare för dig att sätta ihop ett unikt och individuellt badrum som

Läs mer

Handdukstorkar www.wosab.se

Handdukstorkar www.wosab.se Torkar och värmer Handdukstorkar www.wosab.se Linear Den elektriska handdukstorken Linear fi nns i 2 storlekar 300W och 600W. Handdukstorken Är försedd med en elektronisk termostat som dimmar temperaturen

Läs mer

Sveriges bredaste apparatserie. ExxactTM. För installationer som leder vidare

Sveriges bredaste apparatserie. ExxactTM. För installationer som leder vidare Sveriges bredaste apparatserie ExxactTM För installationer som leder vidare P118480 P121129 Innehåll En Exxact innovation... 5 Ett Exxact ansvar... 8 Exxact-serien...10 Exxacts fördelar...16 Exxacta lösningar...20

Läs mer

Sveriges bredaste apparatserie. ExxactTM. För installationer som leder vidare

Sveriges bredaste apparatserie. ExxactTM. För installationer som leder vidare Sveriges bredaste apparatserie ExxactTM För installationer som leder vidare P118480 P121129 Innehåll En Exxact innovation... 5 Ett Exxact ansvar... 8 Exxact-serien...10 Exxacts fördelar...16 Exxacta lösningar...20

Läs mer

ELKO Plus den nya designserien från ELKO

ELKO Plus den nya designserien från ELKO ELKO Plus den nya designserien från ELKO ELKO Plus är formgiven av Einar J Hareide på Hareide Designmill. Han är Norges mest profilerade industridesigner. Med designen på ELKO Plus har han lyft strömbrytaren

Läs mer

Visar du din kund alla möjligheter till snyggare design och energieffektivitet? Webbaserat beräkningsprogram. kabelförläggning

Visar du din kund alla möjligheter till snyggare design och energieffektivitet? Webbaserat beräkningsprogram. kabelförläggning club E L E C T R I C MEDLEMSBLAD FÖR SCHNEIDER ELECTRICS INSTALLATÖRSKLUBB / MARS 2012 Visar du din kund alla möjligheter till snyggare design och energieffektivitet? Webbaserat beräkningsprogram för kabelförläggning

Läs mer

Dimmerlösningar DIMRA LED MED VERKLIG KOMFORT LED LEDANDE INOM STYRNING. Dimra LED med verklig komfort 1

Dimmerlösningar DIMRA LED MED VERKLIG KOMFORT LED LEDANDE INOM STYRNING. Dimra LED med verklig komfort 1 Dimmerlösningar DIMRA LED MED VERKLIG KOMFORT LEDANDE INOM LED STYRNING Dimra LED med verklig komfort 1 Belysningen blir aldrig bättre än enheten du reglerar den med Tidigare krävde många olika lampor

Läs mer

Purus Line. En väggnära golvbrunn för ett trendigt badrum. www.purusline.se

Purus Line. En väggnära golvbrunn för ett trendigt badrum. www.purusline.se Purus Line En väggnära golvbrunn för ett trendigt badrum Purus är sedan många år anslutet till Säker Vatteninstallation, Byggkeramikrådet och Golvbranschens Riksorganisation. Det gör valet tryggt, oavsett

Läs mer

Badrums- design i ny tappning.

Badrums- design i ny tappning. Geberit AB Kantyxegatan 25 Box 50 414 S - 202 14 Malmö T 040-680 89 30 www.geberit.se Badrums- design i ny tappning. SE/sv/1834525/01.12 by Geberit AB Nyhet Ett tidlöst formspråk i badrummet. Det finns

Läs mer

Var rädd om dina nära och kära. elinstallationer är färskvara!

Var rädd om dina nära och kära. elinstallationer är färskvara! Var rädd om dina nära och kära elinstallationer är färskvara! Dolda elfel kan visa sig vara livsfarliga Elanläggningar åldras precis som allt annat i ett hus. Ju fler år som går, desto större risk att

Läs mer

just nu westerbergs.com ocean 170 l/r duo badkar inkl front 13.695:- (16.995:-) Priserna gäller 2/5-24/8 2014.

just nu westerbergs.com ocean 170 l/r duo badkar inkl front 13.695:- (16.995:-) Priserna gäller 2/5-24/8 2014. just nu Priserna gäller 2/5-24/8 2014. ocean 170 l/r duo badkar inkl front 13.695:- (16.995:-) westerbergs.com dröm eller verklighet Vad är välmående egentligen? Hur tar man bäst hand om sig själv? Vatten

Läs mer

INNERDÖRRAR FRÅN STAR CENTER. Välkommen in! STAR CENTER I NORRTELJE AB. Dörrleverantör sedan 1917!

INNERDÖRRAR FRÅN STAR CENTER. Välkommen in! STAR CENTER I NORRTELJE AB. Dörrleverantör sedan 1917! INNERDÖRRAR FRÅN STAR CENTER Välkommen in! STAR CENTER I NORRTELJE AB Dörrleverantör sedan 1917! FUNKIS Funkis är en modern serie dörrar med klassiskt påkostade kvaliteter. Strama former för tanken till

Läs mer

Q-Inspirations by Q-railing

Q-Inspirations by Q-railing Q-Inspirations by Q-railing Kvalitet, enkelhet Låt dig inspireras och stil Du funderar över den miljö du bor eller arbetar i och idéer börjar ta form. Det handlar om kvalitet, modern design och särskilda

Läs mer

Välkommen till en värld av dörrar WIŚNIOWSKI

Välkommen till en värld av dörrar WIŚNIOWSKI Dörrar WIŚNIOWSKI Välkommen till en värld av dörrar WIŚNIOWSKI Under 25 år har vi tillverkat stängsel med passion. Firmans namn WIŚNIOWSKI kommer från namnet på dess grundare och ägare - Andrzej Wiśniowski.

Läs mer

det behagliga din egen terrass eller uteplats. Om man slår ut investeringen

det behagliga din egen terrass eller uteplats. Om man slår ut investeringen Terrassmarkiser det behagliga Snyggt Utseende och och praktiskt funktion Lunex Behovet har utvecklat av solskydd och tillverkat har existerat solskydd sedan för nordiska tidernas förhållanden begynnelse,

Läs mer

Helt enkelt rent. Geberit designbrunnar.

Helt enkelt rent. Geberit designbrunnar. Helt enkelt rent. Geberit designbrunnar. Detaljer som gör skillnad Designbrunnar har blivit populära inslag i moderna badrum. Oavsett om det gäller väggbrunnar eller golvrännor urvalet gör det möjligt

Läs mer

Ökad trygghet i hemmet Säkra lösningar med flexibel design

Ökad trygghet i hemmet Säkra lösningar med flexibel design Ökad trygghet i hemmet Säkra lösningar med flexibel design Förändring av utseendet Strömbrytarna kan enkelt få nytt utseende genom att täckramen och vippan byts ut. Extra petsäkert Jord och petskydd är

Läs mer

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016)

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 Prismedvetna lösningar Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 - prismedvetet val Inifrån och ut Med Crawford Smart 42 får du en garageport,

Läs mer

Kvalitet du förväntar dig. Till priser du inte förväntar dig. Vårens kvalitetsrea är här.

Kvalitet du förväntar dig. Till priser du inte förväntar dig. Vårens kvalitetsrea är här. badstudıose 6-14 Kvalitet du förväntar dig. Till priser du inte förväntar dig. Vårens kvalitetsrea är här. 1 4 5 Kvalitetsrea på alla Ifös badrumsmöbler, tillhörande tvättställ, speglar och belysning.

Läs mer

Nyheter Schneider. Nyheter Schneider. Schneider Exxact strömställare. E E E E E E

Nyheter Schneider. Nyheter Schneider. Schneider Exxact strömställare.  E E E E E E Nyheter Schneider Schneider Exxact strömställare E1821452 E1821451 E1821453 E1821454 E1821450 E1821455 Strömställare 16A för infällt IP20 montage i apparatdosa c/c 60 eller utvändigt i utanpåliggande dosa

Läs mer

5295:- Badrumslösningar GODMORGON

5295:- Badrumslösningar GODMORGON Badrumslösningar GODMORGON 5295:- GODMORGON/BREDVIKEN kommod med 2 lådor och 2 hoar i ekfanér/massiv ek/polyester/ marmorkross. B100 D48, H87cm. 298.653.32 GODMORGON serien har 10 års garanti. Läs mer

Läs mer

tappning. Geberit Monolith

tappning. Geberit Monolith Badrumsdesign i ny tappning. Geberit Monolith För folk med karaktär. Och dem som njuter av livets goda. Vill du ge ditt badrum en ny fräsch look? Med Geberit Monolith badrumsmoduler slipper du kompromissa.

Läs mer

Importör: Kontakt-S AS Strykerveien 10 1658 TORP Norge Tlf 0047 69360050 Fax 0047 69360055 E-mail: post@kontakt-s.no www.kontakt-s.

Importör: Kontakt-S AS Strykerveien 10 1658 TORP Norge Tlf 0047 69360050 Fax 0047 69360055 E-mail: post@kontakt-s.no www.kontakt-s. Importör: Kontakt-S AS Strykerveien 10 1658 TORP Norge Tlf 0047 69360050 Fax 0047 69360055 E-mail: post@kontakt-s.no www.kontakt-s.no SE Simon 54 Premium är ett nytt sortiment av installationsmaterial,

Läs mer

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016)

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 Prismedvetna lösningar Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 - prismedvetet val Inifrån och ut Med Crawford Smart 42 får du en garageport,

Läs mer

Gör ditt hem unikt. www.kirsch.se

Gör ditt hem unikt. www.kirsch.se Gör ditt hem unikt www.kirsch.se Luxaflex Silhouette... 4-5 Luxaflex Facette... 6-7 TEMA Var rädd om vår miljö... 8-9 Lamellgardiner... 10-11 Plisségardiner... 12 Duette... 13 Rullgardiner... 14 Hissgardiner...

Läs mer

OptiLine installationssystem. Snabb, snabbare, snabbast! En snabb-guide till snabba installationer med snabbkopplingar

OptiLine installationssystem. Snabb, snabbare, snabbast! En snabb-guide till snabba installationer med snabbkopplingar OptiLine installationssystem Snabb, snabbare, snabbast! En snabb-guide till snabba installationer med snabbkopplingar Att installera har aldrig varit enklare Mitt naturliga val Snabbkoppling: Ett nytt

Läs mer

Den kompletta designserien. Det säkra och smakfulla valet Sida 4 och 5. Tidlös design Sida 6 och 7. Användarvänlig teknologi Sida 8 och 9

Den kompletta designserien. Det säkra och smakfulla valet Sida 4 och 5. Tidlös design Sida 6 och 7. Användarvänlig teknologi Sida 8 och 9 1 2 Den kompletta designserien Det säkra och smakfulla valet Sida 4 och 5 Tidlös design Sida 6 och 7 Användarvänlig teknologi Sida 8 och 9 Komplett sortiment Sida 10 och 11 Täcker alla behov Sida 12 och

Läs mer

Exxact utanpåliggande. smart och bekvämt! Upptäck framtiden på Elfack! Lite enklare med Schneider Electric

Exxact utanpåliggande. smart och bekvämt! Upptäck framtiden på Elfack! Lite enklare med Schneider Electric club E L E C T R I C MEDLEMSBLAD FÖR SCHNEIDER ELECTRICS INSTALLATÖRSKLUBB / APRIL 2011 Exxact utanpåliggande dosor smart och bekvämt! Upptäck framtiden på Elfack! Lite enklare med Schneider Electric Exxact

Läs mer

Designa din egen förstklassiga innerdörr utifrån några utvalda, moderna arkitektsförslag

Designa din egen förstklassiga innerdörr utifrån några utvalda, moderna arkitektsförslag Designa din egen förstklassiga innerdörr utifrån några utvalda, moderna arkitektsförslag Maj 2008 SKräddarSY din dörr Kom in och upplev en ny serie kvalitetsdörrar från Swedoor. Selection betyder urval,

Läs mer

Skräddarsy din garderob

Skräddarsy din garderob skjutdörrar Skräddarsy din garderob pacific >> Oändliga möjligheter >> Kraftig aluminiumprofil >> Urspårningsskydd >> Hög kvalitet Tengberts Pacific ger ditt hem en elegant möbel av högsta kvalitet som

Läs mer

SVERIGES MEST PRISVÄRDA BRASKAMINER SE HELA AKTUELLA UTBUDET PÅ WWW.NORDICBRASKAMINER.SE

SVERIGES MEST PRISVÄRDA BRASKAMINER SE HELA AKTUELLA UTBUDET PÅ WWW.NORDICBRASKAMINER.SE 1 SVERIGES MEST PRISVÄRDA BRASKAMINER 2 NJUT AV ELDENS VÄRME OCH LÅGORNAS SKEN I årtusenden har människan hänförts av elden och vad den kan erbjuda oss. I vår moderna tid är det kanske främst möjligheten

Läs mer

Tid för lek Tid för 21 C i vardagsrummet

Tid för lek Tid för 21 C i vardagsrummet living by Danfoss värmereglering Tid för lek Tid för 21 C i vardagsrummet Endast med living by Danfoss kan du enkelt och effektivt ta över kontrollen över både elektroniska termostater och trådlös golvvärme.

Läs mer

MORAVÄGEN 3 STIL & MATERIAL

MORAVÄGEN 3 STIL & MATERIAL HITTA HEM MED STIL - MODERN Alla har sin egen tolkning av vad som är modernt, och det moderna begreppet är i ständig förändring. Modern är därför anpassad för att lätt kunna ändra karaktär efter vem du

Läs mer

erbjudanden bad & massagebadkar

erbjudanden bad & massagebadkar erbjudanden bad & massagebadkar Priserna gäller 7/2-27/4 2014. *Gäller ej redan nedsatta priser. westerbergs.com dröm eller verklighet Vad är välmående egentligen? Hur tar man bäst hand om sig själv? Och

Läs mer

UPPTÄCK Den nya standarden av elektriska designradiatorer. Langila Sanbe

UPPTÄCK Den nya standarden av elektriska designradiatorer. Langila Sanbe Stor noggrannhet har lagts ned vid skapandet av detta dokument. Ingen del av detta dokument får mångfaldigas utan skriftligt medgivande av Rettig ICC. Rettig ICC tar inget ansvar för eventuella felaktigheter

Läs mer

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK PLATS FÖR MER VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK VÄGGLUCKOR GÖR RUMMET STÖRRE RÄCKET RAMAR IN TRAPPAN LÅT DIG

Läs mer

Konservativ och traditionell eller snarare modern och öppen för nya utmaningar... Vilken typ av personlighet är du?

Konservativ och traditionell eller snarare modern och öppen för nya utmaningar... Vilken typ av personlighet är du? -ett badrum som passar! Konservativ och traditionell eller snarare modern och öppen för nya utmaningar... Vilken typ av personlighet är du? Camargue Skärgård möbelkoncept kompletterar vårt breda utbud

Läs mer

ExxactMatch. nr:01. Allt ljus på Simon och Tomas. Vinn Exxactprodukter. 10 000 kr! Se sista sidan

ExxactMatch. nr:01. Allt ljus på Simon och Tomas. Vinn Exxactprodukter. 10 000 kr! Se sista sidan ExxactMatch Ett magasin från Schneider Electric. I detta nummer: Upptäck den nya apparatserien Exxact Läs ljusdesignerns bästa tips Modernisera din elstandard Simon och Tomas berättar om inredning och

Läs mer

URURU SARARA. Total. komfortlösning DAIKIN SÄTTER NY STANDARD FÖR KLIMATET

URURU SARARA. Total. komfortlösning DAIKIN SÄTTER NY STANDARD FÖR KLIMATET URURU SARARA Total komfortlösning DAIKIN SÄTTER NY STANDARD FÖR KLIMATET Rätt klimat för dig Vill du slippa tänka på klimatet på din arbetsplats? Bara känna att du alltid har ett skönt klimat på kontoret,

Läs mer

Mångsidig lokal ljusreglering

Mångsidig lokal ljusreglering Mångsidig lokal ljusreglering I Mångsidig lokal ljusreglering Ungefär 20 procent av all energiförbrukning i världen går till belysning. Beroende på byggnadstyp och aktiviteter kan denna siffra till och

Läs mer

DESIGNA HUSVAGNEN DU ALLTID VELAT HA.

DESIGNA HUSVAGNEN DU ALLTID VELAT HA. www.adria.se Designa din alldeles egen husvagn och njut av Altea4fours prisbelönta funktioner. Designa din egen Altea4four. Med nya Altea4four firar vi 50 år som framgångsrika husvagnstillverkare. Och

Läs mer

Duette. Vacker inramning för en behaglig atmosfär

Duette. Vacker inramning för en behaglig atmosfär Duette Vacker inramning för en behaglig atmosfär 2 Duette gardiner Vackert & energieffektivt Visste du att upp till 50 % av din bostads värme- och nedkylningsenergi kan försvinna ut genom fönstren? Det

Läs mer

Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service

Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service Flexibla arkivlösningar Välkommen till Sarpsborg Metall din leverantör av kontorsgarderob- arkivering- och lagringslösningar. Vi är ett

Läs mer

Spara energi bekvämt och säkert

Spara energi bekvämt och säkert Spara energi bekvämt och säkert Rörelse- och närvarovakter Trend, Trend Solid P112750 Enkel och effektiv: sparar energi med hjälp av rörelse Effektiv energianvändning är ett snabbt, kostnadseffektivt och

Läs mer

Val och tillval. till kvarteret Töfsingdalen

Val och tillval. till kvarteret Töfsingdalen Val och tillval till kvarteret Töfsingdalen När du flyttar till en nybyggd lägenhet hos Stockholmshem är du garanterad en grundstandard med bland annat vackra parkettgolv och helkaklat badrum. För att

Läs mer

Gardiner. Den vackraste inramningen till dina fönster

Gardiner. Den vackraste inramningen till dina fönster Gardiner Den vackraste inramningen till dina fönster Gardinskenan Star, med PowerView, gör att gardinerna blir en del av ditt smarta hem 2 Gardiner Ramar in och skapar rymd Långa, svepande gardiner skapar

Läs mer

Enklare och snyggare vardag

Enklare och snyggare vardag Enklare och snyggare vardag Ekby håller för din vardag En skjutdörr ska kunna öppnas och stängas många gånger varje dag. Det ställer höga krav på kvalitet och stabilitet. Vi kan lova att du inte kommer

Läs mer

stil bistro solid Vit ask

stil bistro solid Vit ask news Nyheter V vi människor är så olika. En del vill ha det allra senaste. Andra föredrar det mer traditionella. Därför har våra formgivare tagit fram ett stort och varierat sortiment. Oavsett om man bor

Läs mer

nya Nya duschar Med GROHE DreamSpray teknik www.grohe.se

nya Nya duschar Med GROHE DreamSpray teknik www.grohe.se nya Nya duschar Med GROHE DreamSpray teknik www.grohe.se New GROHE DreamSpray Showers page 2 www.grohe.se Njut av vattnet med en ny GROHE-dusch Med vår nya serie av hand- och takduschar kommer ditt badrum

Läs mer

ELKO Wireless. Trådlös frihet

ELKO Wireless. Trådlös frihet ELKO Wireless Trådlös frihet Trådlös frihet Sätt tryckknapparna var Du vill! Wireless ELKO Wireless är ett trådlöst system, vilket innebär att man från valfri plats kan tända/släcka eller dimra utan att

Läs mer

VÄRLDENS ENKLASTE BATTERILADDARE. Nu kan alla ladda batteriet själv

VÄRLDENS ENKLASTE BATTERILADDARE. Nu kan alla ladda batteriet själv VÄRLDENS ENKLASTE BATTERILADDARE Nu kan alla ladda batteriet själv är den enklaste vägen till ett fulladdat batteri. Fäst klämmorna på batteriet, sätt i kontakten i väggen och tryck på knappen. Resten

Läs mer

ECOFIT. Lågspänningsdistribution Modernisering av ställverk. Make the most of your energy

ECOFIT. Lågspänningsdistribution Modernisering av ställverk. Make the most of your energy PE90458 Lågspänningsdistribution Modernisering av ställverk ECOFIT TM Uppgradera din installation från Masterpact M till Masterpact NW och öppna dörren till energieffektivisering Make the most of your

Läs mer

2018 NYHETSPAKET TVÅ

2018 NYHETSPAKET TVÅ 2018 NYHETSPAKET TVÅ BOUTIQUE Tidlös och klassisk. Boutique är en sofistikerad marmorimitation som med sin blanka yta skapar en känsla av lyx. Serien kommer i färgerna vit, grå och svart och kan tack vare

Läs mer

vårens erbjudande sense badkar 10.900: (12.900:-) Se sid 12 westerbergs.se

vårens erbjudande sense badkar 10.900: (12.900:-) Se sid 12 westerbergs.se vårens erbjudande 16 sense badkar 10.900: (12.900:-) Se sid 12 westerbergs.se hög- eller väggskåp halva priset vid köp av komplett afton under- och överdel AFTON afton badrumsmöbel Afton är möbelserien

Läs mer

HANDDUKSTORKAR PR OGR A M 2014

HANDDUKSTORKAR PR OGR A M 2014 HANDDUKSTORKAR PROGRAM 2014 UNNA DIG DEN SKÖNA KÄNSLAN av att alltid kunna svepa in dig i torra, varma handdukar. Somatherms handdukstork ger dig denna vardagslyx året om. Handdukstorken i sig blir också

Läs mer

customized Perfection HighLine

customized Perfection HighLine customized Perfection HighLine med ram. HighLine UNIDRAIN Unidrain står för flexibelt nytänkande och design i särklass. Vi var först med att flytta golvavloppet tätt intill väggen och utvecklade en lösning

Läs mer

Automatisering av invändiga solskydd. Skapar rörelse och komfort i ditt hem

Automatisering av invändiga solskydd. Skapar rörelse och komfort i ditt hem Automatisering av invändiga solskydd Skapar rörelse och komfort i ditt hem Funktioner som är enkla att installera och ger komfort året runt. Låt automatiken sköta jobbet! automatik Sunis WireFree RTS Helt

Läs mer

New traditions ARKITEKTRITAT KONTOR FRÅN TENGBOM

New traditions ARKITEKTRITAT KONTOR FRÅN TENGBOM New traditions ARKITEKTRITAT KONTOR FRÅN TENGBOM ARKITEKTRITADE KONTOR TILL ALLA Med Architection lanserar vi på Senab ett enklare sätt att förverkliga drömmen om ett arkitektritat kontor. Ett koncept

Läs mer

Bygg med Vision. HomIQ

Bygg med Vision. HomIQ HomIQ Beskrivning: Har du åkt hemifrån och är orolig att du kanske glömt spisen på? Med HomIQs nya system får du full kontroll över el, värme och larm i huset, genom ett knapptryck på din PC, ipad, iphone

Läs mer

Brf Förstäven 2, Västerås. Inredningsstandard för ditt nya hem

Brf Förstäven 2, Västerås. Inredningsstandard för ditt nya hem Brf Förstäven 2, Västerås Inredningsstandard för ditt nya hem Innehåll Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök...................... 6 Ditt Badrum...........................

Läs mer

BADRUM SKAPA RÄTT BELYSNING

BADRUM SKAPA RÄTT BELYSNING BADRUM SKAPA RÄTT BELYSNING TALLIN SKAPA EN PERFEKT KÄNSLA Trenden är tydlig vi spenderar allt mer tid i våra badrum och ställer högre krav på att få till den där perfekta känslan. Ska ditt badrum kännas

Läs mer

Drömmen om ett vackrare hem

Drömmen om ett vackrare hem Drömmen om ett vackrare hem 1 Vår kärlek till trä har sin förklaring Vårt företag har byggt trappor i det lilla inlandssamhället Norsjö i Västerbotten sedan 1923. Det är ganska enkelt att förstå varifrån

Läs mer

Produktkatalog. Butikssortiment med Strömställare, Vägguttag, Lampdon och Radiosystem

Produktkatalog. Butikssortiment med Strömställare, Vägguttag, Lampdon och Radiosystem Produktkatalog Butikssortiment med Strömställare, Vägguttag, Lampdon och Radiosystem Om våra produkter Trenden pekar idag mot mer individuella och unika inredningslösningar och allt högre krav ställs på

Läs mer

med nya ögon Vi har alltid fokuserat på att utmana mönster.

med nya ögon Vi har alltid fokuserat på att utmana mönster. 2012 NY HET ER Se ditt kök med nya ögon Utmana dig själv. Utmana dina föreställningar. Låt dig inspireras på nytt. Hos HTH är vi experter på att se kök i helt nya perspektiv och att ge dig inspirerande

Läs mer

HANDDUKSTORKAR PROGRAM 2010

HANDDUKSTORKAR PROGRAM 2010 HANDDUKSTORKAR PROGRAM 2010 Unna dig den sköna känslan av att alltid kunna svepa in dig i torra, varma handdukar. Somatherms handdukstork ger dig denna vardagslyx året om. Handdukstorken i sig blir också

Läs mer

ZOBRA EXZITE. Patent Pending

ZOBRA EXZITE. Patent Pending ZOBRA EXZITE Patent Pending Exzite Röd med vita dekorskruvar. Exzite personlig design möter smart funktion Funktionalitet och form förenas på ett smart och unikt sätt i armaturen Exzite. Den har en flexibel

Läs mer

GEBERIT DESIGNBRUNNAR HELT ENKELT RENT

GEBERIT DESIGNBRUNNAR HELT ENKELT RENT GEBERIT DESIGNBRUNNAR HELT ENKELT RENT REN DESIGN I DUSCHEN Fler och fler föredrar en ren design i duschen. Våra designbrunnar gör det möjligt att skapa individuella lösningar som uppfyller dessa önskningar.

Läs mer

Sparring entreprenören som blev ett begrepp

Sparring entreprenören som blev ett begrepp Svensk klassiker sedan 2015 Sparring entreprenören som blev ett begrepp Birger Sparring var en stor svensk entreprenör och innovatör. Redan på 1930-talet grundade han Sparring AB och utvecklade samt patenterade

Läs mer

Pahlén Pool System. Det bekymmersfria sättet att äga pool. Produkter från Pahlén Pool System, för bekymmersfritt poolägande. Läs mer på www.pahlen.

Pahlén Pool System. Det bekymmersfria sättet att äga pool. Produkter från Pahlén Pool System, för bekymmersfritt poolägande. Läs mer på www.pahlen. Pahlén Pool System Det bekymmersfria sättet att äga pool Produkter från Pahlén Pool System, för bekymmersfritt poolägande. Läs mer på Det bekymmersfria sättet att äga pool. Vi vill att du skall njuta av

Läs mer

KÖPHJÄLP Integrerad köksbelysning

KÖPHJÄLP Integrerad köksbelysning KÖPHJÄLP Integrerad köksbelysning Bra, funktionell belysning Belysningen är viktig i alla kök, både av säkerhetsskäl och för att det är snyggt. Bra, jämn belysning över arbetsytan gör att matlagningen

Läs mer

Spara energi bekvämt och säkert

Spara energi bekvämt och säkert Spara energi bekvämt och säkert Rörelse- och närvarovakter Trend, Trend Solid P112750 Enkel och effektiv: sparar energi med hjälp av rörelse Effektiv energianvändning är ett snabbt, kostnadseffektivt och

Läs mer

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem Brf Enavallen, Munksundet Inredningsstandard för ditt nya hem INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök...................... 6 Ditt Badrum...........................

Läs mer

Helt enkelt rent. Geberit designbrunnar.

Helt enkelt rent. Geberit designbrunnar. Helt enkelt rent. Geberit designbrunnar. Strålande tider för designbrunnar. Fler och fler föredrar en ren design i duschen. Våra designbrunnar möjliggör individuella lösningar som uppfyller detta önskemål.

Läs mer

ETT SNYGGT OCH SMART VAL

ETT SNYGGT OCH SMART VAL SERIE[P] 2 Serie[P] SERIE[P] Skandinavisk design är tidlös och har sin grund i vår kärlek till ljuset och naturen. Serie[P] bord grundar sig i denna tradition med rena linjer, funktionell design och ljusa

Läs mer

D ö r r h a n d t a g

D ö r r h a n d t a g Dörrhandtag Inred enklare Ett nytt inredningsvarumärke har sett dagens ljus. Hvid Interior är dörrhandtag som utgår från det enkla. Tre smakfulla stilfamiljer utgör sortimentet, särskilt utvalda och formgivna

Läs mer

Gardiner. Den vackraste inramningen till dina fönster

Gardiner. Den vackraste inramningen till dina fönster Gardiner Den vackraste inramningen till dina fönster Stofgardiner Ramar in och skapar rymd Långa, svepande gardiner skapar en alldeles speciell känsla i ett rum. Det ramar in fönstren och ger en lyxig

Läs mer

I mötet mellan trä och glas får du en helt ny upplevelse

I mötet mellan trä och glas får du en helt ny upplevelse TYLÖ EVOLVE I mötet mellan trä och glas får du en helt ny upplevelse Läs mer på www.tylo.se/evolve Välkommen in i värmen. Här finns inga problem. Här är det avslappnat och skönt. I vår nya serie Evolve

Läs mer

Henrik Zetterholm VD, AB Glasbetong

Henrik Zetterholm VD, AB Glasbetong Gör duschen till en ren upplevelse Nu lanserar vi glasfixdörren! En serie duschdörrar som kombinerar funktion med skönhet och som ger dig alla möjligheter att skapa precis den badrumsmiljö du drömt om.

Läs mer

ALVA-serien LeD-UTOMHUsArMATUrer

ALVA-serien LeD-UTOMHUsArMATUrer ALVA-serien LED-UTOMHUSARMATURER Esylux official partner of THE daylight. Intelligent ljuskvalitet Ljus är en oumbärlig komponent för mänskligt liv. Med sin energi lyfter det fram denna världens skönhet,

Läs mer

RER IATO D A R EL N PA

RER IATO D A R EL N PA PANELRADIATORER 132502871 2547543453 85340028 NUMERÄR STYRKA Vi är nummer 1 i vår bransch eftersom vi tror och fokuserar på hårda, rationella fakta. Det krävs 100 % engagemang för att klara av att leverera

Läs mer

Möbler & Speglar.... design... kvalité... nytänkande.... inte lika fyrkantiga

Möbler & Speglar.... design... kvalité... nytänkande.... inte lika fyrkantiga Möbler & Speglar... design... kvalité... nytänkande... inte lika fyrkantiga ... design... kvalité... nytänkande Möbler... Snygga möbler... Praktiska möbler... Våra möbler finns i de populäraste storlekarna

Läs mer

Plisségardiner. Unika uttryck för en personlig stil

Plisségardiner. Unika uttryck för en personlig stil Plisségardiner Unika uttryck för en personlig stil 2 Plisségardiner För ditt unika behov På Luxaflex är vi medvetna om att olika hem har olika behov, och precis hur unika dessa behov kan vara. Det är denna

Läs mer

Setra Trägolv. Upplev skillnaden med ett massivt trägolv. Tidlöst. Unikt. Äkta.

Setra Trägolv. Upplev skillnaden med ett massivt trägolv. Tidlöst. Unikt. Äkta. Setra Trägolv Upplev skillnaden med ett massivt trägolv. Tidlöst. Unikt. Äkta. 1 Noga utvalt Det är något speciellt med massiva trägolv. De är genuina och rejäla, samtidigt som de har tidlös design och

Läs mer

BRA DAG. I DIN BUTIK.

BRA DAG. I DIN BUTIK. NYHETER, MÖJLIGHETER OCH DESIGNUTTRYCK 2016 A N L E D N I N G A R T I L L E N BRA DAG. I DIN BUTIK. Nästa års nyheter handlar om förbättringar, möjligheter och utvecklade designuttryck. Vi kan också presentera

Läs mer

Dörrar som inredning

Dörrar som inredning DÖRRGUIDEN Dörrar som inredning Har du tänkt på att dörren är den mest synliga möbeln i ditt hem? I en bostad med tio dörrar blir det nästan 40 kvadratmeter dörr. Då är det lätt att förstå att dörrarna

Läs mer