Dagsprogram för Kryssarklubbens Forum Monter A10:42

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Dagsprogram för Kryssarklubbens Forum Monter A10:42"

Transkript

1 Fredagen den 2 mars Tips inför sjösättningen Bo Hermansson är säkerhetsbesiktningsman i SBU och har ett förflutet som båtchef i Kustartilleriet och utbildad av Räddningsverket. Här ger han oss tips inför sjösättningen Genvägar i skärgården glada år i Medel-, Svarta och Röda havet Anders och Birgitta Graffner seglar en Wasa 410 från De berättar och visar bilder från sina spännande seglingar och möten med andra människor timmars gör dig till en bättre seglare Stanley Johnson berättar om egna erfarenheter från 24- timmarsseglingar och hur det gör dig till en bättre seglare Vi skiter inte i våra vikar och andra miljöfrågor Per Berkhuizen, beskriver Svenska Kryssarklubbens syn på det kommande toatömningsförbudet som ska gälla Svenskt territorialvatten. När träder förbudet i kraft och vad kan jag som båtägare göra för att följa lagstiftningen Skrovgenomföringar Björn Green är säkerhetsbesiktningsman och med många års erfarenhet på havet. Här berättar han om skrovgenomföringar.

2 Lördagen den 3 mars Att segla eskader Anna Friis berättar och visar bilder från Kryssarklubbens eskaderseglingar Gasolsäkerhet Björn Green är säkerhetsbesiktningsman och aktiv i Svenska Kryssarklubben. Björn ger enkla råd och tips till dig som har gasol ombord Långfärdssegling på bara ett dygn Arne Wallers berättar om SXK:s 24-timmars. Arne har själv seglat 24-timmars sedan 1983 och är aktiv i 24-timmarskommittén med ansvar för resultathanteringen Roller ombord Margareta och Stanley Johnson är aktiva i Kryssarklubbens Medelhavssegare och har seglat till Medelhavet T & R. Här berättar de om roller ombord vid skärgårdssegling och långfärdssegling Väder och internet Hur använder man Internet på bästa sätt ombord? Vilka vädersajter är av intresse? Hur bygger man upp sitt surfande för att undvika de värsta fallgroparna? Anders Ljungkvist som är seglande meteorolog ger tips och har synpunkter Hela Polen hela familjen Björn Jacobsen seglade till vårt exotiska grannland Polen med hela familjen. Barnen var 10 månader, 2 och 5 år gamla. Björn berättar och visar bilder.

3 Söndagen den 4 mars Hela Polen hela familjen Björn Jacobsen seglade till vårt exotiska grannland Polen med hela familjen. Barnen var 10 månader, 2 och 5 år gamla. Björn berättar och visar bilder Att segla eskader Anna Friis berättar och visar bilder från Kryssarklubbens eskaderseglingar Vi skiter inte i våra vikar och andra miljöfrågor Per Berkhuizen, beskriver Svenska Kryssarklubbens syn på det kommande toatömningsförbudet som ska gälla inom Svenskt territorialvatten. När träder förbudet i kraft och vad kan jag som båtägare göra för att följa lagstiftningen Människa och båten Lars-Olof Norlin, känd båtkonstruktör och pappa till Fortissimo och Allegrobåtarna berättar här vad som är viktigt i val av båt. Vad man bör tänka på om man ska leva länge i en båt Segla eskader till Finland Bjarne Kevin är uppvuxen på Hangö i Finlands södra skärgård och har seglat sedan 8 års ålder. Han har varit eskaderledare för Kryssarklubben sedan Bjarnes eskadrar har en viktig ingrediens och det är kultur Väder och internet Hur använder man Internet på bästa sätt ombord? Vilka vädersajter är av intresse? Hur bygger man upp sitt surfande för att undvika de värsta fallgroparna? Anders Ljungkvist som är seglande meteorolog ger tips och synpunkter.

4 Måndagen den 5 mars Seniorbåtliv Gunnar Berndtson, 82 år, har seglat hela sitt liv och ofta ensam. Han har i 24 säsonger seglat sin 38 fots Enderlein-yawl, mest efter nordiska kuster men också i nordsjön. Här berättar här hur det är att segla på äldre dar Genvägar i skärgården Skrovgenomföringar Björn Green är säkerhetsbesiktningsman och med många års erfarenhet på havet. Här berättar han om skrovgenomföringar Seniorbåtliv Gunnar Berndtson, 82 år, har seglat hela sitt liv och ofta ensam. Han har i 24 säsonger seglat sin 38 fots Enderlein-yawl, mest efter nordiska kuster men också i nordsjön. Här berättar här hur det är att segla på äldre dar Vad gör man om det värsta händer till sjöss? Väder och internet Hur använder man Internet på bästa sätt ombord? Vilka vädersajter är av intresse? Hur bygger man upp sitt surfande för att undvika de värsta fallgroparna? Anders Ljungkvist som är seglande meteorolog ger tips och synpunkter.

5 Tisdagen den 6 mars Tips inför sjösättningen Bo Hermansson är säkerhetsbesiktningsman i SBU och har ett förflutet som båtchef i Kustartilleriet och utbildad av Räddningsverket. Här ger han oss tips inför sjösättningen Genvägar i skärgården Långfärdssegling på bara ett dygn Arne Wallers berättar om SXK:s 24-timmars. Arne har själv seglat 24-timmars sedan 1983 och är aktiv i 24-timmarskommittén med ansvar för resultathanteringen Få upp man över bord Björn Green är säkerhetsbesiktningsman och har många års erfarenhet på havet. Här visar han hur man gör vid man över bord Att segla eskader Anna Friis berättar och visar bilder från Kryssarklubbens eskaderseglingar Segla eskader till Finland Bjarne Kevin är uppvuxen på Hangö i Finlands södra skärgård och har seglat sedan 8 års ålder. Han har varit eskaderledare för Kryssarklubben sedan Bjarnes eskadrar har en viktig ingrediens och det är kultur.

6 Onsdagen den 7 mars Seniorbåtliv Gunnar Berndtson, 82 år, har seglat hela sitt liv och ofta ensam. Han har i 24 säsonger seglat sin 38 fots Enderlein-yawl, mest efter nordiska kuster men också i nordsjön. Här berättar här hur det är att segla på äldre dar Flytvästar Björn Green, säkerhetsbesiktningsman och funktionär i Kryssarklubben berättar om flytvästar Vad gör man om det värsta händer till sjöss? Svajankring- hur man gör för att sova bättre Stanley Johnson, aktiv i Kryssarklubbens Medelhavsseglare, berättar om svajankring och hur man gör på bästa sätt för att kunna sova gott Genvägar i skärgården Väder och internet Hur använder man Internet på bästa sätt ombord? Vilka vädersajter är av intresse? Hur bygger man upp sitt surfande för att undvika de värsta fallgroparna? Anders Ljungkvist som är seglande meteorolog ger tips och synpunkter.

7 Torsdagen den 8 mars Tips inför sjösättningen Bo Hermansson är säkerhetsbesiktningsman i SBU och har ett förflutet som båtchef i Kustartilleriet och utbildad av Räddningsverket. Här ger han oss tips inför sjösättningen Genvägar i skärgården Förtöjning Björn Green, en av våra författare till Stockholmskretsens bok Tusen tips ger dig råd om förtöjning Vad gör man om det värsta händer till sjöss? Segla eskader till Finland Bjarne Kevin är uppvuxen på Hangö i Finlands södra skärgård och har seglat sedan 8 års ålder. Han har varit eskaderledare för Kryssarklubben sedan Bjarnes eskadrar har en viktig ingrediens och det är kultur Ankring Björn Green, en av våra författare till Stockholmskretsens bok Tusen tips ger dig råd om ankring.

8 Fredagen den 9 mars Långfärdssegling på bara ett dygn Arne Wallers berättar om SXK:s 24-timmars. Arne har själv seglat 24-timmars sedan 1983 och är aktiv i 24-timmarskommittén med ansvar för resultathanteringen Vad gör man om det värsta händer till sjöss? Segla eskader till Finland Bjarne Kevin är uppvuxen på Hangö i Finlands södra skärgård och har seglat sedan 8 års ålder. Han har varit eskaderledare för Kryssarklubben sedan Bjarnes eskadrar har en viktig ingrediens och det är kultur Genvägar i skärgården Segla eskader till Finland Bjarne Kevin är uppvuxen på Hangö i Finlands södra skärgård och har seglat sedan 8 års ålder. Han har varit eskaderledare för Kryssarklubben sedan Bjarnes eskadrar har en viktig ingrediens och det är kultur Att segla eskader Anna Friis berättar och visar bilder från Kryssarklubbens eskaderseglingar.

9 Lördagen den 10 mars Navigera efter Google map Spana på möjliga naturhamnar genom att studera internetbilder. Magnus Sterky visar några exempel på vad internetbilder säger gemfört med sjökortet Lugn eskader runt England Harriet och Kenneth berättar och visar bilder från sommarens Kryssarklubbseskader runt England Genvägar i skärgården Seglingen i mitt liv Inger Callemo, seglare sen barnsben, berättar här om vad seglingen betyder för henne Långfärdssegling på bara ett dygn Arne Wallers berättar om SXK:s 24-timmars. Arne har själv seglat 24-timmars sedan 1983 och är aktiv i 24-timmarskommittén med ansvar för resultathanteringen Vad gör man om det värsta händer till sjöss?

10 Söndagen den 11 mars Vad gör man om det värsta händer till sjöss? Att segla eskader Anna Friis berättar och visar bilder från Kryssarklubbens eskaderseglingar Gasolsäkerhet Björn Green är säkerhetsbesiktningsman och aktiv i Svenska Kryssarklubben. Björn ger råd och enkla tips till dig som har gasol ombord Seglingen i mitt liv Inger Callemo, seglare sen barnsben, berättar här om vad seglingen betyder för henne Väder och internet Hur använder man Internet på bästa sätt ombord? Vilka vädersajter är av intresse? Hur bygger man upp sitt surfande för att undvika de värsta fallgroparna? Anders Ljungkvist som är seglande meteorolog ger tips och synpunkter Genvägar i skärgården

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

Kryssarklubbens eskader 14-21 september Kroatien2013

Kryssarklubbens eskader 14-21 september Kroatien2013 Kryssarklubbens eskader 14-21 september Kroatien2013 1 RESEFAKTA, FLYG OCH BÅTAR FLYG Vi kommer att flyga till Split med SAS morgonflyg från Göteborg och Stockholm. Utresa Göteborg Split Stockholm Split

Läs mer

Upwind beating med Celeste. foto Max Alm-Norell. Färöarna. foto Bengt Tarre

Upwind beating med Celeste. foto Max Alm-Norell. Färöarna. foto Bengt Tarre search 18 Med lust att upptacka Bengt Tarre har seglat sedan barnsben och alltid lockats av långa distanser och nya platser. Längtan efter äventyr och öppna hav resulterade så småningom i några längre

Läs mer

10% Ps. Fråga Anna i butiken om våra varor. Hon rider själv och vet allt om vad häst och ryttare behöver. ...

10% Ps. Fråga Anna i butiken om våra varor. Hon rider själv och vet allt om vad häst och ryttare behöver. ... Skriv ut på A4-papper. OM DU VILL HA VÅR TRYCKTA HEMSKICKAD, Skriv ut på A4-papper. OM DU VILL HA VÅR TRYCKTA HEMSKICKAD, Skriv ut på A4-papper. OM DU VILL HA VÅR TRYCKTA HEMSKICKAD, Skriv ut på A4-papper.

Läs mer

Vecka:1 Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag. Info: Färgade block - Bokade aktiviteter Fria block - Lediga tider för självträning

Vecka:1 Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag. Info: Färgade block - Bokade aktiviteter Fria block - Lediga tider för självträning Vecka:1 Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag Datum: 02-jan 03-jan 04-jan 05-jan 06-jan 07-jan 08-jan 09:00 10:00 Fria block - Lediga tider för självträning och lägg i den vita brevlådan! 12:00

Läs mer

Carlskrona Båteskader Stumholmen, Karlskrona. Välkommen till Carlskrona Båteskader år 2018

Carlskrona Båteskader Stumholmen, Karlskrona. Välkommen till Carlskrona Båteskader år 2018 Carlskrona Båteskader 2018-05-01 Stumholmen, Karlskrona Till CBE medlemmar Samtliga båtklubbar i Blekinge och alla övriga seglingsintresserade Välkommen till Carlskrona Båteskader år 2018 Kort om eskadern

Läs mer

SKOLVIS LISTA ÖVER TURER. Sida 1 av 5

SKOLVIS LISTA ÖVER TURER. Sida 1 av 5 MÅNDAG Korsängsgatan - Enköping Östra Ringgatan - M6111 8.05 8.38 Sida 1 av 5 TISDAG Korsängsgatan - Enköping Östra Ringgatan - TI6111 Sida 2 av 5 ONSDAG Korsängsgatan - Enköping Östra Ringgatan - O6111

Läs mer

Svenska Kryssarklubben Bottenhavskretsen

Svenska Kryssarklubben Bottenhavskretsen Svenska Kryssarklubben Bottenhavskretsen KUSTSTRÄCKANS STÖRSTA OCH MEST AKTIVA BÅTKLUBB BOTTENHAV V SKRETSEN Vi är en lokal krets inom Svenska Kryssarklubben. i gör skärgården mer tillgänglig. Vi placerar

Läs mer

Sommarschema 2013. Vecka 24. Måndag 10/6 Tisdag 11/6 Onsdag 12/6 Torsdag 13/6 Fredag 14/6 Lördag 15/6 Söndag16/6 06.30-09.

Sommarschema 2013. Vecka 24. Måndag 10/6 Tisdag 11/6 Onsdag 12/6 Torsdag 13/6 Fredag 14/6 Lördag 15/6 Söndag16/6 06.30-09. Vecka 24 Måndag 10/6 Tisdag 11/6 Onsdag 12/6 Torsdag 13/6 Fredag 14/6 Lördag 15/6 Söndag16/6 15.00-16.55 Gravidyoga 17.00-19.00 Therapeutic Series Part 2: The Core 07.30-16.00 Therapeutic Series Part 2:

Läs mer

Västerås 2013-11-05. PROGRAMTABLÅ vecka 46 för ÖPPNA KANALEN VÄSTERÅS

Västerås 2013-11-05. PROGRAMTABLÅ vecka 46 för ÖPPNA KANALEN VÄSTERÅS Västerås 2013-11-05 PROGRAMTABLÅ vecka 46 för ÖPPNA KANALEN VÄSTERÅS Måndag 11 november 05.00 Hitta din kropps centrum 05.10 06.00 Hitta din kropps centrum 06.10 07.00 Hitta din kropps centrum 07.10 Skaparens

Läs mer

4B Karlskrona Kristianstad Malmö Köpenhamn

4B Karlskrona Kristianstad Malmö Köpenhamn 4B Malmö Köpenhamn 4B Malmö Köpenhamn... 9 december 2018-14 december 2019 1203 04.03 04.11 04.16 04.24 04.26 04.34 04.40 04.46 04.52 04.59 05.04 05.08 05.12 05.14 05.25 05.29 05.32 05.36 1205 05.03 05.11

Läs mer

28 28S Stockholms östra Österskär

28 28S Stockholms östra Österskär Giltighetstid december 20 18 juni 2015 samt 8 november 2015 10 januari 20 S Noter n Endast natt mot lördag, söndag och helgdag. Måndag fredag S S S S S S 05. 05. 05.15 05.17 05.18 05.20 05. 05. 05. 05.

Läs mer

Nr 2 Maj 2008 -bladet

Nr 2 Maj 2008 -bladet Nr 2 Maj 2008 S -bladet Medlemstidning för Svenska S 30 förbundet Ur innehållet: - Följ ljuset i sommar - Eskader! - Sommaraktiviteter - Nya klassregler Insidan Svenska S30 förbundet c/o Margareta Johansson

Läs mer

Ett bättre sätt att uppleva Grekland & Aten finns inte! - 2, 9 & 16 Juli -

Ett bättre sätt att uppleva Grekland & Aten finns inte! - 2, 9 & 16 Juli - Ett bättre sätt att uppleva Grekland & Aten finns inte! - 2, 9 & 16 Juli - För sjunde året i rad förläggs sommarens äventyrssegling till den Grekland övärlden. Vi reser tillsammans mot blått vatten, ljumma

Läs mer

VI VET VAD SOM KRÄVS.

VI VET VAD SOM KRÄVS. VI VET VAD SOM KRÄVS. Vi ger varje båtägare rätt skydd och rätt hjälp till rätt pris. Vid en olycka vet våra kunder att de kan lita på oss. Vi lämnar ingen på landbacken. För oss är varje enskild båt den

Läs mer

Totalt kurs i lv 1: aktiviteter du har under 0 0 0 0 4,5 0. 10 Timmar: 1h = 1 Halvtimme = 0,5 Kvart: 0,25

Totalt kurs i lv 1: aktiviteter du har under 0 0 0 0 4,5 0. 10 Timmar: 1h = 1 Halvtimme = 0,5 Kvart: 0,25 Tidrapportering Läsvecka 1 Skriv in antal timmar du gjort Måndag Tisdag ett moment Onsdag här Torsdag Fredag Lördag Söndag Timmar Vad/Hur Timmar Vad/Hur Timmar Vad/Hur Timmar Vad/Hur Timmar Vad/Hur Timmar

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Bottenhavskretsen 2003-2004

Verksamhetsberättelse för Bottenhavskretsen 2003-2004 1 Verksamhetsberättelse för Bottenhavskretsen 2003-2004 Målet med Svenska Kryssarklubbens och Bottenhavskretsens verksamhet är att stimulera och skapa goda förutsättningar för turist- och långfärder till

Läs mer

474 474 474 434 474 474 474 474 474 474 434 474 474 474 437 474 05.33 06.00 06.07 06.54 07.21 07.28 07.35 06.44 06.33 07.00 07.07 07.

474 474 474 434 474 474 474 474 474 474 434 474 474 474 437 474 05.33 06.00 06.07 06.54 07.21 07.28 07.35 06.44 06.33 07.00 07.07 07. 432 440 474 Samlingstabell Hemmesta Giltighetstid 20 augusti 2007 och tills vidare. Observera! Linje 492 går lokalvägen mellan Gustavsberg. Noter c Utgår kl 07.23 från Värmdö marknad. f Fredag. n Endast

Läs mer

11-aug. 10:30 SPIF SPIF spårvägen spårvägen spårvägen 11:00 SPIF SPIF 11:30 SPIF SPIF 12:00

11-aug. 10:30 SPIF SPIF spårvägen spårvägen spårvägen 11:00 SPIF SPIF 11:30 SPIF SPIF 12:00 Måndag 11-aug 06:30 nep master nep master nep master nep master 07:00 nep master nep master nep master nep master polo ung. polo ung. polo ung. polo ung. 07:30 polo ung. polo ung. polo ung. polo ung. 08:00

Läs mer

FRUKT OCH GRÖNSAKSVECKA

FRUKT OCH GRÖNSAKSVECKA FRUKT OCH GRÖNSAKSVECKA Till dig som arbetar i skolan med barn i årskurs F-5! Här kommer tips och idéer för en hälsovecka med frukt och grönsaker i skolan. Syftet är att stimulera barn till att äta tillräckligt

Läs mer

Omslag: Båt 26 lämnar kajen i Las Palmas för start i ARC rallyt nov. 2008. Foto: B-Å Nylander

Omslag: Båt 26 lämnar kajen i Las Palmas för start i ARC rallyt nov. 2008. Foto: B-Å Nylander 1/2009 ================================================================ Omslag: Båt 26 lämnar kajen i Las Palmas för start i ARC rallyt nov. 2008. Foto: B-Å Nylander 2 Så önskar vi varandra Ett Gott Nytt

Läs mer

Uppsala kommun Månad

Uppsala kommun Månad 1 Arkets namn R-C- Län C-län Kommun kommun Månad 1 218 län Alla gästnätter på hotell, vandrarhem, stugby och camping 8 7 6 5 4 3 2 1 År 21 År 211 År 212 År 213 År 214 År 215 År 216 År 217 År 218 Region

Läs mer

Bana Allmänheten Neptun Neptun Neptun Neptun. Neptun. Neptun. snabb crawl. Neptun. Neptun NEC NEC NEC NEC NEC NEC NEC

Bana Allmänheten Neptun Neptun Neptun Neptun. Neptun. Neptun. snabb crawl. Neptun. Neptun NEC NEC NEC NEC NEC NEC NEC Måndag 01-sep 06:00 07:00 07:30 08:00 08:30 09:00 09:30 15:00 15:30 16:00 16:30 18:00 18:30 19:00 20:00 20:30 21:00 21:30 Allmänheten 06.30-15.00 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Hellas

Läs mer

Preliminära hålltider för kammarens sammanträden 2014 2018

Preliminära hålltider för kammarens sammanträden 2014 2018 Preliminära hålltider för kammarens sammanträden 2014 2018 2014/1 /15 Vecka 49 Onsdag 3 december kl. 09.00 Arbetsplenum (budgetramarna) 2015 Vecka 3 Tisdag 13 januari kl. 13.00 Interpellationssvar Onsdag

Läs mer

22 Tvärbanan Alvik Sickla udde

22 Tvärbanan Alvik Sickla udde Tvärbanan Noter n Endast natt mot lördag, söndag och helgdag. Måndag fredag s strand............................................................................................................................................................................................................

Läs mer

SKOLVIS LISTA ÖVER TURER. Sida 1 av 5

SKOLVIS LISTA ÖVER TURER. Sida 1 av 5 MÅNDAG M731 13.10 13.50 Hovgård- och Söndrumsskolan - Heagård - Söndrum station - Vapnö IP - Bjällbo - Vapnö gård - M733 13.10 13.25 Hovgård- och Söndrumsskolan - G:a Tylösandsvägen - Sandhamnsvägen -

Läs mer

Dags för efterlängtad sjösättning

Dags för efterlängtad sjösättning NR 2 2011 Dags för efterlängtad sjösättning Sjösättning sid 4 Seglarskolan 2011 sid 7 Medelhavsseglare sökes sid 5 Lerkils Båtsällskap - årsmöte sid 10 Hamnchefen informerar Båtplatsdekal Lerkils Båtsällskap

Läs mer

TITEL: Sverige Elevens namn (lärare) Skolans namn, Datum Cécile Tartar 1

TITEL: Sverige Elevens namn (lärare) Skolans namn, Datum Cécile Tartar 1 TITEL: Sverige Elevens namn Skolans namn, Datum (lärare) Cécile Tartar 1 Inledning (Vad ska du prata om? Vilket ämne har du valt? Varför har du valt det?) För några år sedan lämnade jag mitt land och började

Läs mer

Vikingen SOMMARPROGRAM

Vikingen SOMMARPROGRAM Vikingen SOMMARPROGRAM 2017 1 Innehållsförteckning INNEHÅLLSFÖRTECKNING... 2 VICE KÅRCHEFEN HAR ORDET... 3 VIKINGARNAS ORGANISATION 2017... 4 VIKINGARNAS SOMMARKALENDER... 5 SEGELSÄSONGSÖPPNING... 6 SEGLINGSSÄSONGENS

Läs mer

Matematik. Ämnesprov, läsår 2014/2015. Delprov C. Årskurs. Elevens namn och klass/grupp

Matematik. Ämnesprov, läsår 2014/2015. Delprov C. Årskurs. Elevens namn och klass/grupp Ämnesprov, läsår 2014/2015 Matematik Delprov C Årskurs 6 Elevens namn och klass/grupp Prov som återanvänds av Skolverket omfattas av sekretess enligt 17 kap. 4 offentlighets- och sekretesslagen. Detta

Läs mer

Vecka 3 Tisdag 15 januari kl Interpellationssvar. Onsdag 16 januari kl Partiledardebatt

Vecka 3 Tisdag 15 januari kl Interpellationssvar. Onsdag 16 januari kl Partiledardebatt Vecka 44 Eventuellt plenifritt Vecka 3 Tisdag 15 januari kl. 13.00 Interpellationssvar Onsdag 16 januari kl. 09.00 Partiledardebatt Vecka 7 Onsdag 13 februari kl. 09.00 Utrikespolitisk debatt Vecka 8 Vecka

Läs mer

VÅRGÅRDA BIBLIOTEKS HÖSTEN 2015. Omslagsfoto: (CC0 1.0)

VÅRGÅRDA BIBLIOTEKS HÖSTEN 2015. Omslagsfoto: (CC0 1.0) VÅRGÅRDA BIBLIOTEKS HÖSTEN 2015 Omslagsfoto: (CC0 1.0) Sista tisdagen i varje månad, kl.16.00-17.00, med start 25/8: Bokklubb Bokklubb för dig som är 9-12 år. Vi pratar om böcker vi läst/lyssnat på och

Läs mer

Mötesplats Duvan JULI OCH AUGUSTI 2015

Mötesplats Duvan JULI OCH AUGUSTI 2015 Mötesplats Duvan JULI OCH AUGUSTI 2015 Foto: Annika Sandahl Stadsdelsförvaltningen Norr Vi hälsar alla pensionärer i stadsdel Norr varmt välkomna! Våra aktiviteter är i Mötesplatsens lokaler på Engelbrektsgatan

Läs mer

Elevmaterial. 2. Var ska Danni bo under en vecka? 3. Vad är det för mat de beställer? 4. Vart går Max när han har försovit sig? Vad gör han där?

Elevmaterial. 2. Var ska Danni bo under en vecka? 3. Vad är det för mat de beställer? 4. Vart går Max när han har försovit sig? Vad gör han där? SIDAN 1 Kapitel: Söndag, Måndag, Tisdag och Onsdag Frågor på raden (Du kan läsa och hitta svaret i texten. Precis där.) 1. Vart ska Moa och hennes mamma åka på semester? 2. Var ska Danni bo under en vecka?

Läs mer

BÅTBEFÄLHAVAREBEVISEN 1. FORDRINGAR

BÅTBEFÄLHAVAREBEVISEN 1. FORDRINGAR Lidingö-Breviks Sjöscoutkår Seglingsbestämmelser Reviderade 2002-05-30. Dessa bestämmelser gäller som komplement till kårens Säkerhetsbestämmelser för land- och sjöaktiviteter. BÅTBEFÄLHAVAREBEVISEN 1.

Läs mer

Tidtabell. 1 april - 18 augusti 2013

Tidtabell. 1 april - 18 augusti 2013 Tidtabell 1 april - 18 augusti 2013 blekingeflyg Ett aktivt miljöval Vi lyfter och landar på Bromma Airport. Det citynära läget gör att miljökraven är extra hårda. Bara de allra miljövänligaste och tystaste

Läs mer

Tidtabell. 5 augusti - 8 december 2013

Tidtabell. 5 augusti - 8 december 2013 Tidtabell 5 augusti - 8 december 2013 flysmåland Ett aktivt miljöval Vi lyfter och landar på Bromma Airport. Det citynära läget gör att miljökraven är extra hårda. Bara de allra miljövänligaste och tystaste

Läs mer

Evenemang. Marcus & Martinus. IFK Göteborg - IFK Norrköping. BK Häcken. Redbergslids IK. Elite Dance Spring Trophy 2017.

Evenemang. Marcus & Martinus. IFK Göteborg - IFK Norrköping. BK Häcken. Redbergslids IK. Elite Dance Spring Trophy 2017. Marcus & Martinus Vecka 10, Fredag 10 Mars 2017, 20:00 https://gotevent.se/p/3031 - IFK Norrköping Vecka 10, Lördag 11 Mars 2017, 18:30 https://gotevent.se/p/3970 Vecka 10, Söndag 12 Mars 2017, 18:30 https://gotevent.se/p/3969

Läs mer

INBJUDAN THE D DAY STOCKHOLM. Dufour Dagen i Stockholm 2013

INBJUDAN THE D DAY STOCKHOLM. Dufour Dagen i Stockholm 2013 INBJUDAN THE D DAY STOCKHOLM Dufour Dagen i Stockholm 2013 Bästa seglare och Dufourägare! Du bjuds härmed in till 2013 års upplaga av förra årets succé. Förra året var det väldspremiär och hör och häpna,

Läs mer

Bokningsrapport. Kvarnsvedens IP, Fotbollshall hel. Kvarnsvedens IP, Konstgräs Halv plan MÅNDAG. Kund Aktivitet Nyttjare Bokningsnr

Bokningsrapport. Kvarnsvedens IP, Fotbollshall hel. Kvarnsvedens IP, Konstgräs Halv plan MÅNDAG. Kund Aktivitet Nyttjare Bokningsnr 2018-11-05 08:18:49 2018-11-05 MÅNDAG 08:00-09:15 Maserskolan Fotboll, träning Skolverksamhet: Kontakt/Ledare/Tränare: Tyko Persson E-post: tyko.persson@borlange.se 30630 Maserskolan Åk 8 Maserskolan Åk

Läs mer

Totalt kurs i lv 1: aktiviteter du har under 0 0 0 0 4,5 0. 10 Timmar: 1h = 1 Halvtimme = 0,5 Kvart: 0,25

Totalt kurs i lv 1: aktiviteter du har under 0 0 0 0 4,5 0. 10 Timmar: 1h = 1 Halvtimme = 0,5 Kvart: 0,25 Läsvecka 1 Skriv in antal timmar du gjort Måndag Tisdag ett moment Onsdag här Torsdag Fredag Lördag 2 F/E 2 F/E 1,5 ES/G Här kan du se hur många timmar du lagt ner på kursen Skriv in vilken typ Kl 18-2

Läs mer

Dufour 45 Performence

Dufour 45 Performence 3-2009 157 Dufour 45 Performence Detta är en relativt ny yacht från det franska varvet Dufour vid Atlantkusten. Den har en rymlig och ljus interiör med många praktiska detaljer. I grundpriset ingår t ex

Läs mer

Borås 2017 EN SM-VECKA SOM VISAR ATT EN STAD FÖRÄNDRAS PÅ TRE ÅR

Borås 2017 EN SM-VECKA SOM VISAR ATT EN STAD FÖRÄNDRAS PÅ TRE ÅR Borås 2017 EN SM-VECKA SOM VISAR ATT EN STAD FÖRÄNDRAS PÅ TRE ÅR ulf.nilsson@svt.se 070-884 77 22 @ulfnil på Twitter och Instagram 600 000 Tittarsiffror Sommarveckor 2009-2016 500 000 400 000 300 000 200

Läs mer

Hur vi hittar till bra sömn

Hur vi hittar till bra sömn Hur vi hittar till bra sömn Förenklat kan man säga att det finns tre viktiga saker att tänka på när vi har svårt att sova: 1. Bara sova i sängen och inte göra någonting annat till exempel, kolla datorn

Läs mer

Den nordiska Folkbåten

Den nordiska Folkbåten Den nordiska Folkbåten Foton: Berth Höjer Kappsegling Den Nordiska Folkbåten är idag en av Europas mest aktiva kölbåtsklasser när det gäller kappsegling Folkbåten har blivit en klassiker som de senaste

Läs mer

Vikingen SOMMARPROGRAM

Vikingen SOMMARPROGRAM Vikingen SOMMARPROGRAM 2018 1 Vice kårchefen har ordet Hej scout och förälder! Ännu står snön i stora drivor utanför husen och snöbollarna flyger vilt i parkerna medan en del nöjer sig med att åka pulka.

Läs mer

HELSINGFORS MARIEHAMN STOCKHOLM GÖTEBORG MALMÖ

HELSINGFORS MARIEHAMN STOCKHOLM GÖTEBORG MALMÖ Välj båtförsäkring med omsorg Vi vet vad som krävs HELSINGFORS MARIEHAMN STOCKHOLM GÖTEBORG MALMÖ Robert Rostedt Dags att lära gammal hund sitta Så fort det ges tillfälle till lite ledighet beger jag mig

Läs mer

3 företag som trappar upp under sommaren Senast uppdaterad

3 företag som trappar upp under sommaren Senast uppdaterad 3 företag som trappar upp under sommaren 2013-06-18 Senast uppdaterad 2013-06-18 Sommaren förknippas ofta med ledighet och vila men för många egenföretagare ser det annorlunda ut. Driftig.nu har varit

Läs mer

Uppdaterad : 2015-04-26

Uppdaterad : 2015-04-26 4 Torsdag 2 0 Ekerum Resort 6 Torsdag 2 0 Strand Hotel 8 Torsdag 2 0 Strand Hotel 19 Torsdag 2 0 Strand Hotel 24 Måndag 2 0 Strand Hotel 39 Söndag 2 0 Strand Hotel 70 Torsdag 2 0 Strand Hotel 71 Torsdag

Läs mer

Vikingen nr 1 2012. Vad kostar det att vara medlem i Scoutkåren Vikingarna? Medlemsavgiften till scoutkåren är 600 kronor per termin.

Vikingen nr 1 2012. Vad kostar det att vara medlem i Scoutkåren Vikingarna? Medlemsavgiften till scoutkåren är 600 kronor per termin. Vikingen nr 1 2012 Vad kostar det att vara medlem i Scoutkåren Vikingarna? Medlemsavgiften till scoutkåren är 600 kronor per termin. Avgiften betalas in på Scoutkåren Vikingarnas bankgiro 56 71 93 70 snarast

Läs mer

SSÅV Ungdomskommittén

SSÅV Ungdomskommittén Prel utg 0,2 Sid1:7 April 14 1 Torsdag 2 Fredag 3 Lördag 4 Söndag April 15 5 Måndag 6 Tisdag 7 Onsdag 8 Torsdag 9 Fredag 10 Lördag 11 Söndag April 16 12 Måndag 13 Tisdag 14 Onsdag 15 Torsdag 16 Fredag

Läs mer

Träna svenska A och B. Häfte 7 Klockan

Träna svenska A och B. Häfte 7 Klockan Träna svenska A och B Häfte Klockan 0 Del analog klocka Vad är klockan? Läs klockan är tolv klockan är ett klockan är två klockan är tre klockan är fyra klockan är fem klockan är sex klockan är sju klockan

Läs mer

Kandidatförslag till årsmötet den 21 november kl. 15.00 på Kalmarsund Hotell, Fiskaregatan 5, Kalmar

Kandidatförslag till årsmötet den 21 november kl. 15.00 på Kalmarsund Hotell, Fiskaregatan 5, Kalmar Kandidatförslag till årsmötet den 21 november kl. 15.00 på Kalmarsund Hotell, Fiskaregatan 5, Kalmar Svenska Kryssarklubbens styrelse består av en ordförande, utsedd på två år och åtta övriga ordinarie

Läs mer

NORRA BOTKYRKA SJÖSCOUTKÅRS SJÖCERTIFIKAT

NORRA BOTKYRKA SJÖSCOUTKÅRS SJÖCERTIFIKAT NORRA BOTKYRKA SJÖSCOUTKÅRS SJÖCERTIFIKAT Behörighet Allmänt Båttyp Seglingsområde Simmarmärket SIMMARMÄRKET kan tas av dig som är spårar- eller upptäckarscout. SIMMARMÄRKET ger dig rätt att delta som

Läs mer

INBJUDAN SM Kanotsegling i Stockholm 9-12 augusti 2012

INBJUDAN SM Kanotsegling i Stockholm 9-12 augusti 2012 INBJUDAN SM Kanotsegling i Stockholm 9-12 augusti 2012 Seglings Program: Onsdag 8/8 17:00-19:00 Registrering Torsdag 9/8 08:00 Registrering 09:00 Skepparmöte 10:00 *Start segling 1, från Måsholmen till

Läs mer

B. Vad skulle man göra för att vara bättre förberedd inför en lektion i det här ämnet?

B. Vad skulle man göra för att vara bättre förberedd inför en lektion i det här ämnet? Studieteknik STUDIEHANDLEDNING Syftet med dessa övningar är att eleverna själva ska fördjupa sig i olika aspekter som kan förbättra deras egen inlärning. arna görs med fördel i grupp eller parvis, och

Läs mer

VECKA DAG DATUM TRÄNING GEMENSAMT Tränare A - TRÄNING (EGNA PASS) LÄGER Tränare

VECKA DAG DATUM TRÄNING GEMENSAMT Tränare A - TRÄNING (EGNA PASS) LÄGER Tränare VECKA DAG DATUM TRÄNING GEMENSAMT Tränare A - TRÄNING (EGNA PASS) LÄGER Tränare Vecka 35 måndag 2014-08-25 OL LYFTNING UP - 99:or 18-19 / 00:or 19-20 tisdag 2014-08-26 UP UPPSALA - SSF (U16 födda 2000)

Läs mer

Katerina Janouch. Foto: Peter Knutsson. Kulturlördag 15 november. Kumla kultur

Katerina Janouch. Foto: Peter Knutsson. Kulturlördag 15 november. Kumla kultur Katerina Janouch. Foto: Peter Knutsson. Kulturlördag 15 november. Kumla kultur Program November december 2014 November Lördag 1 november kl. 18.00 Opera-Live från Metropolitan, New York Carmen Bizet Biljettpris:

Läs mer

för Filofax A av Joakim Hertze

för Filofax A av Joakim Hertze Året för Filofax A av Joakim Hertze oktober december vecka denna vecka. måndag. tisdag. onsdag december januari Nyårsafton torsdag. Nyårsdagen fredag lördag söndag januari vecka denna vecka måndag tisdag.

Läs mer

Uppsala kommun Månad

Uppsala kommun Månad 1 Arkets namn R C Län C län Kommun kommun Månad 1 218 län Alla gästnätter på hotell, vandrarhem, stugby och camping 8 7 6 5 4 3 2 År 21 År 211 År 212 År 213 År 214 År 215 År 216 År 217 År 218 Region +/

Läs mer

Svenska Kryssarklubben

Svenska Kryssarklubben Årgång 21 2016 nr 1 februari Svenska Kryssarklubben Väster Mälarkretsen 1 Rorkulten Nytt år, nya möjligheter! Väster Mälarkretsen började året med funktionärsträff i slutet av januari. Träffens syfte var,

Läs mer

JNoM 2017 Pärnu Estland

JNoM 2017 Pärnu Estland JNoM 2017 Pärnu Estland Efter 2017 års rikskval gick Filippa Henriksson till JNoM i Pärnu Estland. Det är fem år sedan Estland arrangerade JNoM i Pärnu och då hade vi också två LBS seglare på plats Kristoffer

Läs mer

TURLISTA Luleås skärgårdsbåtar

TURLISTA Luleås skärgårdsbåtar 2015 TURLISTA Luleås skärgårdsbåtar INNEHÅLLSFÖRTECKNING Prislistor Biljetter, information, priser reguljära turer sid 3 Turlistor Luleå skärgård, reguljära turer Turlista Högsäsong, M/S Symfoni sid 4

Läs mer

Hjärtbladet. Personer med hjärt-, kärl- och lungsjukdom ska ha ett bra liv! Augusti Medlemsblad nr 8

Hjärtbladet. Personer med hjärt-, kärl- och lungsjukdom ska ha ett bra liv! Augusti Medlemsblad nr 8 Hjärtbladet Medlemsblad nr 8 Augusti 2019 Personer med hjärt-, kärl- och lungsjukdom ska ha ett bra liv! 1 Ordföranden har Ordet! Hej alla HjärtLungare! Jag hoppas att ni haft en härlig sommar, även om

Läs mer

Uppsala kommun Månad

Uppsala kommun Månad 1 Arkets namn R C Län C län Kommun kommun Månad 1 218 län Alla gästnätter på hotell, vandrarhem, stugby och camping 8 7 6 5 4 3 År 21 År 211 År 212 År 213 År 214 År 215 År 216 År 217 År 218 Region +/ %

Läs mer

STADSBIBLIOTEKET PROGRAM. Våren 2019 BARN & UNGA. ESKILSTUNA STADSBIBLIOTEK bibliotek.eskilstuna.se

STADSBIBLIOTEKET PROGRAM. Våren 2019 BARN & UNGA. ESKILSTUNA STADSBIBLIOTEK bibliotek.eskilstuna.se STADSBIBLIOTEKET PROGRAM Våren 2019 BARN & UNGA ESKILSTUNA STADSBIBLIOTEK bibliotek.eskilstuna.se BARN & UNGA ** Eskilstuna stadsbibliotek i samarbete med Kulturföreningen Loppan JANUARI Söndag 20 januari

Läs mer

SOMMARPROGRAM SJÖSCOUTKÅREN VIKINGARNA

SOMMARPROGRAM SJÖSCOUTKÅREN VIKINGARNA SOMMARPROGRAM 2015 SJÖSCOUTKÅREN VIKINGARNA Innehållsförteckning Kårchefens hälsning 4 Vikingarnas organisation 2015 5 Seglingssäsongens kalender 6 Segelsäsongsöppning (21 maj) 7 Seglingssäsongens seglatser

Läs mer

2009 IIHF World Women s Championship

2009 IIHF World Women s Championship 2009 IIHF World Women s Championship Damernas ishockey-vm spelades i Main Arena och Arena 2 i Hämeenlinna, Finland, under tiden 4-12 april 2009. GRUNDSERIEN Varje lag spelade två matcher vardera i grundserien.

Läs mer

Om midsommar Anika Siv Anika Siv Anika Siv Anika Siv Anika Siv Anika Siv Anika Siv Anika

Om midsommar Anika Siv Anika Siv Anika Siv Anika Siv Anika Siv Anika Siv Anika Siv Anika Om midsommar Anika: Snart är det midsommar, hur tänkte du fira midsommar Siv? Siv: Jag åker alltid ut till mitt sommarställe ute i Roslagen. Anika: Mm, det låter trevligt! Och vad gör ni där? Siv: Ja dit

Läs mer

Föräldrautbildning Schysst på nätet. Åsa Gustafsson

Föräldrautbildning Schysst på nätet. Åsa Gustafsson Föräldrautbildning Schysst på nätet Åsa Gustafsson Stiftelsen Friends Startade 1997 Utgångspunkt i lagstiftning, forskning & skolors erfarenhet Utbildar i skolor, förskolor & idrottsföreningar Icke vinstdrivande

Läs mer

Kvarnbadets avgifter och öppettider FN

Kvarnbadets avgifter och öppettider FN Kvarnbadets avgifter och öppettider 2017 6 FN 2014.101 4 Sammanträdesprotokoll Fritidsnämndens arbetsutskott 2016-11-24 75 Kvarnbadets avgifter och öppettider 2017 (FN 2014.101) Beslut Fritidsnämndens

Läs mer

Turism & besök (/sv/uppleva-gora/start---turism/) / Göra (/sv/uppleva-gora/start---turism/gora/) / Båtturer

Turism & besök (/sv/uppleva-gora/start---turism/) / Göra (/sv/uppleva-gora/start---turism/gora/) / Båtturer Turism & besök (/sv/uppleva-gora/start---turism/) / Göra (/sv/uppleva-gora/start---turism/gora/) / Båtturer Båtturer Mariefred Strängnäs Aktiviteter Båtturer Dagskryssningar, räkkryssningar, kryssning

Läs mer

Vänern Runt 1 eskadern 2012

Vänern Runt 1 eskadern 2012 Vänern Runt 1 eskadern 2012 8/7 Söndag Eskadern startar i Vänersborg, eftermiddags träff med lite att dricka och genomgång av vår förändrade färdplan, en del hamnar togs bort och nya lades till i strålande

Läs mer

www.batagarskolan.se

www.batagarskolan.se BÅTÄGARSKOLAN PÅ RÄTT KURS TILL ETT SÄKRARE OCH AKTIVARE BÅTLIV. Båtägarskolan grundades 1969. Sedan starten har vi utbildat mer än 360.000 personer till ett säkrare och aktivare båtliv. Vi har ett mycket

Läs mer

Lärarmaterial. Boken handlar om: Lgr 11 - Centralt innehåll och förmågor som tränas: Eleverna tränar följande förmågor: Författare: Mårten Melin

Lärarmaterial. Boken handlar om: Lgr 11 - Centralt innehåll och förmågor som tränas: Eleverna tränar följande förmågor: Författare: Mårten Melin Lärarmaterial SIDAN 1 Författare: Mårten Melin Boken handlar om: Max ska vara ensam hemma, medan hans syster Moa och mamma är på semester. Precis innan de ska resa, ber Moa honom om en tjänst. Hennes kompis

Läs mer

Min träningsplanering

Min träningsplanering Min träningsplanering 1. Nuläge Beskriv kort hur din vardag ser ut idag med träning och fysisk aktivitet. Resonera kring om du tränar allsidigt d.v.s. kondition, styrka och rörlighet. tränar du dessa kvalitéer.

Läs mer

Konstutställning - Monica Sanborn (glaskonst) Inga i Kristallsalen, Rådhuset, på Marstrand. 20 juli-26 juli.

Konstutställning - Monica Sanborn (glaskonst) Inga i Kristallsalen, Rådhuset, på Marstrand. 20 juli-26 juli. Måndag 23 Juli Konstutställning - Monica Sanborn (glaskonst) Inga i Kristallsalen, Rådhuset, på Marstrand. 20 juli-26 juli. MÅNDAG 23 JULI (PÅGÅR T.O.M. 26 JULI)KRISTALLSALEN, RÅDHUSET MARSTRAND, MARSTRAND

Läs mer

Matematik. Ämnesprov, läsår 2014/2015. Delprov B. Årskurs. Elevens namn och klass/grupp

Matematik. Ämnesprov, läsår 2014/2015. Delprov B. Årskurs. Elevens namn och klass/grupp Ämnesprov, läsår 2014/2015 Matematik Delprov B Årskurs 6 Elevens namn och klass/grupp Prov som återanvänds av Skolverket omfattas av sekretess enligt 17 kap. 4 offentlighets- och sekretesslagen. Detta

Läs mer

Kompis med kroppen. 5. Bra för mig bra för miljön

Kompis med kroppen. 5. Bra för mig bra för miljön Kompis med kroppen 5. Bra för mig bra för miljön 5 om dan gör kroppen glad Intervjua kompisen, skolsköterskan, föräldern, syskon, tränare eller någon annan du känner om varför de tycker att man ska äta

Läs mer

FYSISK AKTIVITETVECKA I SKOLAN

FYSISK AKTIVITETVECKA I SKOLAN FYSISK AKTIVITETVECKA I SKOLAN Till dig som arbetar i skolan med barn F-5! Här kommer tips och idéer för en hälsovecka med fysisk aktivitet som tema. Vi hoppas att Ni under denna vecka upptäcker nya sätt

Läs mer

L J L Y A C H T M A T E

L J L Y A C H T M A T E L J L Y ACHTMATE YACHTMATE Att verka utan att synas YachtMate vänder sig till ett fåtal kunder i Stockholmsregionen som värdesätter hög service och diskretion. Har du tid att ge din båt TLC? YachtMate

Läs mer

Kretsen hade vid verksamhetsårets början 9 587 medlemmar och vid verksamhetsårets slut 9 860 medlemmar.

Kretsen hade vid verksamhetsårets början 9 587 medlemmar och vid verksamhetsårets slut 9 860 medlemmar. 1 VERKSAMHETSBERÄTTELSE för Svenska Kryssarklubbens Stockholmskrets verksamhetsåret 2009-2010 STYRELSEN Styrelsens sammansättning under verksamhetsåret: Anders Persson (ordförande) Anders Lindh (vice ordförande)

Läs mer

Äntligen har du en strukturkalender i dina händer! Nu är du på god väg att leva ett mer produktivt och strukturerat liv.

Äntligen har du en strukturkalender i dina händer! Nu är du på god väg att leva ett mer produktivt och strukturerat liv. STRUKTURKALENDERN Äntligen har du en strukturkalender i dina händer! Nu är du på god väg att leva ett mer produktivt och strukturerat liv. Den här kalendern består av tre olika delar: Övergripande målplanering

Läs mer

2003 IIHF World Championship Pool A spelas i Helsingfors, Åbo och Tammerfors, Finland, 26 april-11 maj 2003.

2003 IIHF World Championship Pool A spelas i Helsingfors, Åbo och Tammerfors, Finland, 26 april-11 maj 2003. VM I FINLAND 2003 2003 IIHF World Championship Pool A spelas i Helsingfors, Åbo och Tammerfors, Finland, 26 april-11 maj 2003. Helsingfors Tammerfors Åbo Helsingfors Grupp A Grupp B Grupp C Grupp D Slovakien

Läs mer

Nordisk Nauticat-Träff i Marstrand 2014

Nordisk Nauticat-Träff i Marstrand 2014 Nordisk Nauticat-Träff i Marstrand 2014 Nordisk Nauticat Träff 2014-07-12 kommer vi att arrangera en träff för medlemmar i alla nordiska klubbar i Marstrand. Marstrand är omskrivet ända sedan 1200-talet

Läs mer

Istider Grums IK Hockey säsongen

Istider Grums IK Hockey säsongen Istider Grums IK Hockey säsongen 6-7 ver 0 Jan.00.00.00.00 TG TG Skills 7.0-8.0 7.0-8.0 7.0-8.0 7.0-8.0 Juniorer 8. - 9. 8. - 9. 8. - 9. 8. - 9. J 9.-..-. U6 BIK/KHT (9.-. 9. J 9.-. Viking HC kl U Sunne

Läs mer

Dag Datum Tid Arena Hemmalag Bortalag

Dag Datum Tid Arena Hemmalag Bortalag Svenska Ishockeyförbundet HockeyAllsvenskan 2006/2007 Fastställt 2006-06-07 Dag Datum Tid Arena Hemmalag Bortalag 1 Onsdag 2006-09-27 19.00 Peabhallen 1 Nyköpings Hockeyklubb - Almtuna IS 1 Onsdag 2006-09-27

Läs mer

Uppsala kommun Månad

Uppsala kommun Månad 1 Arkets namn R C Län C län Kommun kommun Månad 1 218 län Alla gästnätter på hotell, vandrarhem, stugby och camping 8 7 6 5 4 År 21 År 211 År 212 År 213 År 214 År 215 År 216 År 217 År 218 Region +/ % +/

Läs mer

SÖMN, VILA OCH ÅTERHÄMTNING I SKOLAN

SÖMN, VILA OCH ÅTERHÄMTNING I SKOLAN SÖMN, VILA OCH ÅTERHÄMTNING I SKOLAN Till dig som arbetar i skolan med barn i årskurs F-5! Här kommer tips och idéer för en hälsovecka om sömn, vila och återhämtning. Vi hoppas att Ni under denna vecka

Läs mer

Istider Grums IK Hockey säsongen

Istider Grums IK Hockey säsongen Istider Grums IK Hockey säsongen 8-9 V0 Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag -dec 0-jan 0-jan 0-jan 0-jan 0-jan 06-jan Ishall stängd.00.00.00 Gäller alla GOTT NYTT ÅR Ishall stängd Gäller

Läs mer

Namn: Gast (grundmärke) Gast-behörigheten får delas ut av ansvarig avdelningsledare. Krav Praktiska färdigheter

Namn: Gast (grundmärke) Gast-behörigheten får delas ut av ansvarig avdelningsledare. Krav Praktiska färdigheter Gast (grundmärke) Gast-behörigheten får delas ut av ansvarig avdelningsledare. Kunna simma 200 meter. Kunna kliva i och ur en optimistjolle. Kunna sätta, skota och bärga segel i en optimistjolle. Kunna

Läs mer

Tampen 2/2014. Kassören HÄGERSTENS BÅTKLUBB. 2014-07-01 Marianne Löfgren Sida 3. TAMPEN Innehåll. Allmänt och Kassörens ruta

Tampen 2/2014. Kassören HÄGERSTENS BÅTKLUBB. 2014-07-01 Marianne Löfgren Sida 3. TAMPEN Innehåll. Allmänt och Kassörens ruta HÄGERSTENS BÅTKLUBB 2014-07-01 Marianne Löfgren Sida 3 Tampen 2/2014 TAMPEN Innehåll Sommaren 2014 har börjat bättre än förra året när vår båt tappades i marken vid sjösättningen. Efter nästan 13 månader

Läs mer

Kryssarklubben är Sveriges största motorbåtsklubb! Sedan

Kryssarklubben är Sveriges största motorbåtsklubb! Sedan Kryssarklubben är Sveriges största motorbåtsklubb! Sedan 1923 Om På Kryss På Kryss är Svenska Kryssarklubbens tidning om hav, båtar och långfärdssegling. Svenska Kryssarklubben startade 1923 och har i

Läs mer

Om rapporten. Direkt effekt 2014 - PostNord

Om rapporten. Direkt effekt 2014 - PostNord Direkt effekt 0 - PostNord Om rapporten Rapporten DR-monitorn 0 bygger på resultaten från en undersökning av svenskarnas attityder till och vanor kring att ta emot reklam i olika kanaler, främst direktreklam

Läs mer

November månads aktiviteter Frivilligcentralen Träffpunkt 14 PRO

November månads aktiviteter Frivilligcentralen Träffpunkt 14 PRO November månads aktiviteter Frivilligcentralen Träffpunkt 14 PRO Frivilligcentralen: 0584 473398 Träffpunkt 14: 0584-128 70 Laxå- Röfors PRO: 0584 473398 Vecka 44: Söndag 1/11 Vecka 45: Måndag 2/11 10.00

Läs mer

Klubbafton torsdag 26 mars kl 19:00. Bildtittartra ff. Rorkulten. Medlemsblad för Väster Mälarkretsen, Svenska Kryssarklubben Årgång 20 nr 1 mars 2015

Klubbafton torsdag 26 mars kl 19:00. Bildtittartra ff. Rorkulten. Medlemsblad för Väster Mälarkretsen, Svenska Kryssarklubben Årgång 20 nr 1 mars 2015 Medlemsblad för Väster Mälarkretsen, Svenska Kryssarklubben Årgång 20 nr 1 mars 2015 Rorkulten. Ett nytt båtår med en ny seglingssäsong står för dörren. Det är dessutom jubileumsår för Väster Mälarkretsen

Läs mer

KURS I PERSONLIG UTVECKLING/PSYKODRAMA I GREKLAND, SEPTEMBER 2012

KURS I PERSONLIG UTVECKLING/PSYKODRAMA I GREKLAND, SEPTEMBER 2012 I samarbete erbjuder för andra gången: KURS I PERSONLIG UTVECKLING/PSYKODRAMA I GREKLAND, SEPTEMBER 2012 Välkommen till en upplevelserik vecka i den grekiska byn Kardamili. Kursen vänder sig till dig som

Läs mer

Varför är det viktigt att ditt barn läser?

Varför är det viktigt att ditt barn läser? LUST ATT LÄSA Många av oss föräldrar drar en lättnadens suck när barnen lärt sig läsa och vill börja läsa själva. Och visst är det en milstolpe att fira, men även efter detta har du möjlighet att uppleva

Läs mer

Motorcykelgruppe Färöarna primo august 2013

Motorcykelgruppe Färöarna primo august 2013 Motorcykelgruppe Färöarna primo august 2013 REJSEDAGBOG VED GUIDE MIKAEL ANDERSSON OCH FREDRIK LÖFBERG FRA SVERIGES MOTORCYKLISTER, SOM I SAMARBEJDE MED SMYRIL LINE REJSTE PÅ GRUPPETUR TIL FÆRØERNE I AUGUST

Läs mer

Luleå skärgårdsbåtar TURLISTA 2019

Luleå skärgårdsbåtar TURLISTA 2019 Luleå skärgårdsbåtar TURLISTA 2019 lulea.se/skargard ILLUSTRATION: LISA WALLIN 2 Innehåll Prislista Biljettpriser reguljära turer... sid 4 Turlistor Luleå skärgård, reguljära turer och kryssningar M/S

Läs mer